5

4 asiaa jumbolaserista – tiesitkö?

 

1. Leikkaa suuria ja innovatiivisia kappaleita

 

Järeää jumbolaseria käytetään, kun halutaan leikata monimutkaisia muotoja ja aukotuksia suuriin ja painaviin teräskomponentteihin, jotka halutaan ottaa käyttöön ilman ylimääräistä käsittelyä. Tibnorin jumbolaser leikkaa muun muassa putkia, palkkeja ja erilaisia suljettuja ja avoimia profiileja, joiden paino on jopa 200 kiloa per metri ja halkaisija 508 millimetriä. Komponentin enimmäispituus on 15,5 metriä. Hiiliteräksen suurin mahdollinen paksuus on 16 millimetriä ja ruostumattoman teräksen 8 millimetriä.

 

2. Soveltuu kaikkeen teollisuuteen

 
Jumbolaser on loistava vaihtoehto korkealaatuisten raskaiden kappaleiden leikkaamiseen. Tibnorin jumbolaseria käytetään muun muassa rakennus-, kone- ja kaivosteollisuuden tuotteiden leikkaamisessa. Tibnor voi toimittaa valmiita komponentteja monimutkaisiin teräsrakenteisiin, palkkeihin, pyloneihin, konepeteihin, nostureihin, maatalouden koneisiin, trukkeihin ja kaivinkoneisiin.

 

3. Erikoisuutena vapaat muodot
 

Tibnorin jumbolaserin yhtenä vahvuutena on, että se leikkaa vapaita muotoja paremmin kuin kilpailevat leikkaustekniikat. Tibnorin asiantuntijat auttavat sinua suunnittelemaan komponentteja, joita tähän asti on ollut mahdotonta toteuttaa. Lisäksi koneen 3D-leikkauspää mahdollistaa viisteet 45 asteeseen asti, mikä helpottaa asennusta työpajalla tai rakennustyömaalla.

 

4. Vähemmän kappaleita

 
Innovatinen leikkaus säästää aikaa ja rahaa. Mitä monimutkaisempi kappale on kyseessä, sitä paremman hinta-laatusuhteen laserleikkaus mahdollistaa, koska kappaletta voidaan käsitellä monella eri tavalla yhdellä kertaa. Leikkauksen avulla voit vähentää kappaleitten määrää, parantaa niiden istuvuutta ja lyhentää varastoaikoja.


Lue lisää sahauksesta ja putkien laserleikkauksesta