5

4 asiaa rainoituksesta - tiesitkö?

 

1. Säästä hukkaa, tehosta tuotantoasi ja tilaa tuotteet juuri oikeassa leveydessä

 

Tibnorin kahdella suuremmalla sekä yhdellä pienemmällä rainoituslinjalla leikataan eri materiaaleja juuri sinun tarpeittesi mukaan sopivaan leveyteen. Tibnorin kapasiteetilla pystytään rainoittamaan 0,3-4 mm paksuisia ja 10-1500 mm levyisiä keloja.

 

2. Rainotuksen jälkeen laadukas pinta myös jaloteräksille

 

Tibnorin rainoituslaitteet on räätälöity juuri ruostumattoman teräksen, alumiinin, haponkestävän ja sinkityn teräksen rainoitukseen. Muun muassa rumpujarru varmistaa sen, että lähtömateriaali ei vioitu missään vaiheessa. Useat asiakkaat jättävät materiaalin näkyviin itse lopputuotteeseen, siksi pinnanlaadun kriteerit ovat kovat. Asiakkaiden lopputuotteet vaihtelevat tiskipöydistä ja kiukaista laivan hyttien paneeleihin ja rakennusten julkisivuihin.

 

3. Rainat ja arkit kalvotuksella

 

Saat rainat ja arkit kalvotettuina tai välipaperilla tarvittaessa. Tällöin kiiltäväpintaiset materiaalit säästyvät kuljetuksen ja jatkoprosessoinnin ajan naarmuuntumattomina. Jotkut asiakkaistamme poistavat kalvot lopputuotteesta vasta rakennelman tai tuotteen valmistuttua. 

 

4. Juuri oikea pituus ja leveys tai tarvitsemasi kelan koko

Rainoituksen jälkeen materiaali voidaan arkkileikkauslinjoillamme leikata juuri haluamaasi pituuteen, jolloin voimme toimittaa mittojen puolesta räätälöidyn tuotteen niin pituuden kuin leveyden osalta, juuri tarpeesi mukaan.  Tällöin rainoituksen jälkeen materiaali leikataan arkkileikkauslinjallamme oikeisiin mittoihin. Lisäksi tarvitessasi voit myös tilata pienempiä kelakokoja (esim. 1000 kilogramman kela), jotka kelauskoneella uudelleenkelataan juuri oikean kokoisiksi (minimissään 50kg).