text.skipToContent text.skipToNavigation

Töihin Tibnorille - tehdään yhdessä toisin

Liity joukkoomme

Työntekijämme ovat tärkein resurssimme ja suurin vahvuutemme

Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Etsitkö haasteita? Meillä saat vastuuta ja haastavia työtehtäviä jo alusta alkaen. Haluamme jatkuvasti kehittyä yrityksenä ja pidämme tärkeänä jokaisen henkilökohtaista kehittymistä. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Mistä sinä olet kiinnostunut?

Turvallisuus kulttuurimme ytimessä

Tibnorilla turvallisuus on etusijalla kaikessa tekemisessä. Meille se merkitsee myös sitä, että työpäivän jälkeenkin jokainen pääsee turvallisesti kotiin perheensä tai ystäviensä luo. Turvallisuus lähtee ihmisistä ja on kulttuurimme ytimessä. Havainnoimme ja vähennämme riskejä joka päivä systemaattisesti.

Koko Tibnorin tavoite on 0 tapaturmaa. Kuinka sitten saavutamme sen? Tibnorilla turvallisuus kuuluu jokaiselle, ei pelkästään tuotannon henkilökunnalle. Myös myynnin ja tukifunktioiden työntekijät ovat aktiivisesti mukana turvallisuustyössä. Turvallisuus koskee siis meitä kaikkia – vain turvallisuustyön sisältö vaihtelee organisaatiosta riippuen. Käytännössä raportoimme ja poistamme riskejä päivittäin ja teemme kaikkemme oppiaksemme riskeistä koko organisaatiossa. Varmistamme, että samat tapaturmat eivät tapahdu uudestaan.

Leanin voimalla eteenpäin

Kehitämme Tibnorilla jatkuvasti työskentelytapojamme Lean-filosofiamme, SSAB Onen pohjalta. Jatkuva parantaminen vaatii jatkuvaa oppimista ja päivittäisiä parannuksia.

Ollaksemme merkityksellinen toimija asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteiskunnalle meidän on jatkuvasti kehityttävä. Miten varmistamme, että näin tapahtuu? Kehitämme jokaisessa tiimissä ja kaikissa maissamme toimintatapojamme SSAB One -johtamisfilosofiamme avulla: parannamme kilpailukykyämme, vähennämme hukkaa ja kasvatamme tehokkuutta sekä työntekijöidemme sitoutuneisuutta.

Käytännössä tiimimme kaikissa maassa pitävät päivittäisiä tai viikoittaisia tapaamisia, joiden tarkoituksena on hallita koko tiimin työtaakkaa ja löytää poikkeamia ja parannuksia jokapäiväisestä toiminnasta. Keskitymme tiimeissämme myös ongelmanratkaisuun ja parannamme näin niin kutsuttua “normaalitilaa”. Ideana on, että hyödynnämme jokaisen tibnorilaisen omaa asiantuntemusta parantaaksemme toimintaa yhdessä. Näin myös sitoutamme työntekijämme kehitystyöhön.

Monimuotoisuus Tibnorilla

Me Tibnorilla arvostamme jokaista ja pidämme huolen siitä, ettei ketään kohdella epätasa-arvoisesti sukupuolesta, seksuaalisesta suuntaututumisesta, rodusta, etnisestä taustasta, iästä, uskonnosta tai uskomuksista riippumatta.

Me uskomme, että monimuotoisuus rikastuttaa liiketoimintaamme ja yrityskulttuuriamme. Työskentelemme kansainvälisesti lähellä erilaisia asiakkaita ja toimittajia, ja meidän on ymmärrettävä heidän lähestymistapaansa ja kulttuuriaan voidaksemme parhaiten vastata heidän tarpeisiinsa. Samalla tavalla yhtiössämme on naisia ja miehiä eri maantieteellisiltä alueilta, ja heillä on erilaista asiantuntemusta ja kokemusta, ja he ovat työskennelleet meillä eripituisia ajanjaksoja. Yhtiönä haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä ja kokea kuuluvansa joukkoon.

Kestävä kehitys liiketoiminnan keskiössä

Niin meillä Tibnorilla kuin emoyhtiöllämme SSAB:lla on kolme kestävän kehityksen fokusaluetta:

  • Kestävät toiminnot
  • Kestävä tuotevalikoima
  • Vastuullinen kumppani

Kestävät toiminnot
Kestävät toiminnot viittaavat siihen, että vähennämme eri toimintojemme ympäristövaikutusta. Kiinnitämme huomiota muun muassa kuljetusten täyttöasteen kasvattamiseen sekä energian kulutuksen ja romun määrän vähentämiseen.

Kestävä tuotevalikoima
Kestävä tuotevalikoima tarkoittaa sitä, että kiinnitämme materiaaleja hankkiessa entistä enemmän huomiota ympäristö- ja sosiaalisiin vaikutuksiin. Pyrimme hankkimaan materiaalit lähialueilta. Saat meiltä muun muassa SSAB:n erikoislujia teräksiä ja nuorrutusteräksiä, jotka ovat vahvempia, kevyempiä ja myös kestävämmän kehityksen mukaisia. Olemme ylpeinä osa SSAB:ta, joka on lähtenyt tutkimusmatkalle kohti kestävää kehitystä tavoitteenaan mullistaa teräs sen elinkaaren kaikissa vaiheissa – valmistuksesta aina loppukäyttöön ja 100-prosenttiseen kierrätettävyyteen asti. Jo nykyisin SSAB:n masuunit aiheuttavat 7 % EU:n keskiarvoa vähemmän hiilidioksidipäästöjä, mutta SSAB tähtää vielä pidemmälle. HYBRIT-yhteishankkeen innovaatiot tekevät teräksentuotannosta fossiilivapaata vuoteen 2045 mennessä. Lue lisää SSAB:n verkkosivuilta.

Vastuullinen kumppani
Vastuullinen kumppani merkitsee meille muun muassa turvallisuuteen ja terveyteen liittyviä kehityshankkeita, mutta myös monimuotoisuuden lisäämistä sekä liiketoiminnan etiikkaa.

Tehdään yhdessä toisin

Liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat
Sulje Nopea tilaus
Sulje Toimitusvaihtoehdot
Tämä päivä Valittu toimituspäivä Saatavilla oleva toimituspäivä

Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.