text.skipToContent text.skipToNavigation

Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta vahvemman

Tibnorilla on tärkeä rooli osana kokonaisuutta: olemme älykkäämpien ratkaisujen kohtauspaikka. Kohtauspaikka, jossa meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaaminen ja voimavarat kohtaavat. Älykkäämmät ratkaisut tarkoittavat asiakkaillemme lisää kilpailukykyä ja tehokkuutta, minkä ansiosta voimme yhdessä tehdä pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman.

Yhdessä olemme vahvoja

Salaisuutemme on se, miten teemme työmme

Yhdessä olemme vahvoja!

Me Tibnorilla uskomme vahvasti siihen, että Pohjola on elinvoimainen ja jatkuvasti kehittyvä alue. Me tuomme yhteen oman, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Näin teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman, yhdessä.

Teräspalvelukeskuksemme

Tibnor vastaa teollisuusyritysten kysyntään teräs- ja metallitarpeista Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suurena kansainvälisenä toimijana tarjoamme markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman niin konepajoille, rakennusteollisuudelle kuin prosessiteollisuudelle.

Lue lisää

Vastuullisuus

Teemme jatkuvasti töitä tullaksemme paremmiksi. Olemalla hieman parempia joka päivä, voimme yhdessä luoda vastuullisempaa liiketoimintaa, vastuullisemman tuotevalikoiman ja tulla siten kokonaisvaltaisesti vastuullisemmaksi kumppaniksi ja teräspalveluyritykseksi.

Lue lisää

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Sulje Nopea tilaus
Sulje Toimitusvaihtoehdot
Tämä päivä Valittu toimituspäivä Saatavilla oleva toimituspäivä

Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.