5
7.11.2018 11:30 CET

Tibnor on nimitetty SSAB Laser® Certified Partner-kumppaniksi Pohjoismaissa ja Baltiassa


SSAB on nimittänyt Tibnorin SSAB Laser Certified Partner -kumppaniksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. SSAB Laser -teräksen jälleenmyyntiverkostoon kuuluu kymmenisen asialle omistautunutta kumppania Euroopassa, ja Tibnor liittyy nyt joukkoon ensimmäisenä kumppanina Suomessa ja Baltiassa.

”Meille on luontevaa edustaa SSAB:tä, sillä olemme tehneet sitä jo monta vuotta ja nyt otamme yhteistyössä vielä askeleen eteenpäin”, kertoo Pekka Oja, joka vastaa Tibnorin liiketoiminnasta Suomessa ja Baltiassa. 

”Tarjoamme jo nyt valikoiman SSAB Laser -tuotteita, ja sertifioinnin myötä kasvatamme määrää edelleen. Tämä yhdistettynä laajaan tuotevalikoimaamme, nopeisiin toimituksiin ja hyvään asiakaspalveluumme tekee meistä kiinnostavan kumppanin suomalaiselle metalliteollisuudelle.”

SSAB Laser on ainutlaatuinen tuote, joka on kehitetty erityisesti laserleikkaamiseen. Tuote parantaa yleistä tuottavuutta, tuotosta ja valmiiden tuotteiden laatua. SSAB Laser -teräksen tasomaisuus on taattu sekä ennen laserleikkausta, että sen jälkeen.