5
teräsmyynti; teräsputki

Kaikki tarvitsemasi yhdeltä luukulta


Tibnor on nykyaikainen terästen ja metallien jakelija Pohjoismaissa. Me olemme täyden palvelun terästukku: meiltä löydät kaikki tarvitsemasi teräs- ja metallituotteet. Suurin osa tuotteista löytyy toimitusvalmiina varastoistamme, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimittajalta, helposti ja luotettavasti. Jos varastossamme ei ole juuri sitä mitä tarvitset, tilaamme sen omilta toimittajiltamme.

Kehitätkö uutta tuotetta? Onko tuotannossasi pullonkauloja? Haluaako oma asiakkaasi lisää toimituksia lyhyellä varoitusajalla? Me helpotamme elämääsi nopeilla, luotettavilla ja tarkoilla toimituksilla. Toimitamme tuotteet monille paikkakunnille useita kertoja viikossa, joihinkin jopa päivittäin. Jos varastotilauksesi saapuu ennen puoltapäivää, se kerätään vielä saman päivän aikana.

Autamme mielellämme myös pitkäaikaisissa materiaalitoimituksissa ja logistiikkaratkaisuissa. Milloin valmistus tai rakentaminen alkaa? Onko toimituspaikkoja useita? Kuinka montaa erilaista teräs- ja metallituotetta tarvitset? Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut tarpeisiisi. 

Katso tuotteidemme saatavuudet Esitteet-sivulta

Tibnorin muu valikoima