5
Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk

Laadukkaat ja tyylikkäät teräsaterimet


Huippulaatuiset, nykyaikaiset ja trendikkäät ruokailuvälineet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Skandinaviassa Hardanger Bestikk on osa kattausta useimmissa kodeissa ja ruokapöydissä. 

Hardanger Bestikk on Skandinavian suurin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ruokailuvälineiden valmistaja. Yritys sijaitsee Hardangerinvuonon perällä Kinsarvikissä, jossa sitä ympäröivät inspiroiva luonto ja historialliset vaikutteet. Norja on ylivoimaisesti suurin markkina-alue, vientimarkkinoilla Ruotsi on suurin. Yrityksen pääpaino on ruokailuvälineiden valmistuksessa, ja yksi tulevaisuuden tavoitteista on viennin lisääminen. Vähittäismyyjät myyvät tuotteita sekä yksityiskäyttöön että hotelleille ja ravintoloille. 

Hardanger Bestikkin juuret ovat muinaisnorjalaisessa Hardangerissa ja sen toiminta perustuu vanhoihin käsityöperinteisiin. Nykypäivän ruokailuvälineet kuitenkin eroavat alkuperäisistä eri tavoin; joko ulkonäön ja muotoilun osalta tai innovatiivisina ja alkuperäisinä tuotteina. Valmistus alkaa materiaalien karkealla leikkaamisella, jonka jälkeen tuotteet leikataan tarkemmin haluttuun muotoon. Tämän jälkeen ne jalostetaan edelleen oikeaan mallisiksi. 

Yrityksellä on nykyään 45 työntekijää, Vaksdalissa sijaitseva tytäryhtiö Profil Emballasje mukaan lukien. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli yhteensä 107 miljoonaa Norjan kruunua.

 

Vakiintunutta yhteistyötä

 

Hardanger Bestikk on keskittynyt valmistamaan korkealaatuisia teräsaterimia ja tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua, mikä tarkoittaa muun muassa nopeita toimituksia ja toimitusvarmuutta. Koska myymälöiden varastoissa ei ole koko valikoimaa, toimitusaika onkin ratkaiseva kilpailuetu, kun loppukäyttäjä tekee tilauksen. 

Hardanger Bestikk ja tuotemerkin kehitys ovat riippuvaisia huippulaatuisista raaka-aineista. Tibnor on tehnyt Hardanger Bestikkin kanssa yhteistyötä jo kauan toimittaen korkealaatuista terästä, minkä takia Hardanger Bestikk valitsi Tibnorin ensisijaiseksi teräksen toimittajakseen. Tibnor toimittaa teräsnauhakelat tilaustuotantona. Teräs tulee Aisalta ja se jaellaan Bergerissä sijaitsevan varastomme kautta, jossa asiakkaalla on erityinen varastovalikoima.

Voidakseen tarjota huippuluokan asiakaspalvelua Hardanger Bestikkille on välttämätöntä, että heillä on aina käytettävissään eri tuotemalleihin tarvittavat osat. Tämän ylläpitämiseksi on tärkeää, että yhteistyö toimittajan kanssa on toimivaa ja vakiintunutta ja että toimittaja toimittaa sovittuun aikaan – kuten Tibnor. Lisäksi käytetyn teräksen laatu on ratkaisevan tärkeää, koska Hardanger Bestikk on vakiintunut laatumerkki. 

Kustannukset ovat myös tärkeä tekijä, jotta Hardanger Bestikk pystyy myymään laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tibnor on useiden vuosien ajan tehnyt toimivaa ja tiivistä yhteistyötä Hardanger Bestikkin kanssa ja osoittanut olevansa toimitusvarma. Tulevaisuuden päätavoite on jatkaa yhteistyötä Hardanger Bestikkin kanssa nykyiseen tapaan. 


Lyhyesti


Hardanger Bestikk

Toimittaa korkealaatuisia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruokailuvälineitä Skandinavian markkinoille. Tehdas sijaitsee kauniissa Kinsarvikissa Hardangerinvuonon perällä. Perheyritystä johtaa nykyään toinen sukupolvi. 

Haaste

Hardanger Bestikk keskittyy valmistamaan korkealaatuisia ruokailuvälineitä, jonka vuoksi sen tulee olla toimituskykyinen ja tarjota asiakkailleen parasta palvelua. Materiaalitoimittajan on huolehdittava toimitusten ja materiaalien korkeasta tasosta ja lyhyistä toimitusajoista. 

Ratkaisu

Tibnor toimittaa kaikki terästuotteet Hardanger Bestikkille ja keskittyy toimittamaan nopeasti korkealaatuista terästä sovittuun aikaan ja kilpailukykyiseen hintaan.  

 

Haluatko lisätietoja? http://hardangerbestikk.no/