5
31.1.2018 09:29 CET

Arto Aro nimitetty Tibnorin Seinäjoen teräspalvelukeskuksen vetäjäksi


Arto Aro on nimitetty Tibnorin Seinäjoen teräspalvelukeskuksen vetäjäksi 1. toukokuuta 2018 alkaen. Arto Aro raportoi tehtävässään Tibnorin pohjoismaisen Parts Business -toiminnon vetäjä Fredrik Haglundille. 


Arto Aro siirtyy Tibnorin palvelukseen Fortaco Ostrobothnia Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Artolla on laaja-alainen kokemus teollisuusorganisaatioiden ja prosessien johtamisesta sekä asiakasnäkökulmasta. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Rautaruukin, Junkkari Oy:n ja Vacon Oy:n palveluksessa. Seinäjoen palvelukeskuksen nykyinen johtaja Tapio Videnoja jatkaa Tibnorin palveluksessa raportoiden jatkossa Artolle.

”Arto on tervetullut lisä Tibnorin osaavaan joukkoon. Panostamme vahvasti esikäsittelyyn, ja Seinäjoen yksikkö on siinä merkittävässä roolissa. Arto on oikea henkilö jatkamaan ja kehittämään Seinäjoen toimintaa jatkossa”, sanoo Pekka Oja, joka vastaa Tibnorin liiketoiminnasta Suomessa ja Baltiassa.

Tibnorin Seinäjoen yksikkö on Pohjoismaiden suurin osavalmistukseen erikoistunut teräspalvelukeskus, ja siellä on noin 200 työntekijää. Yksikkö toimittaa muotoonleikattuja teräsosia auto- ja rakennusteollisuuteen ja erikoiskomponentteja erilaisiin projekteihin. 

Lisätietoja: 
Pekka Oja
Tibnor Oy
puh +358 40 500 2260
pekka.oja@tibnor.com