5
1.3.2018 08:58 CET

Helmikuun "Kuukauden työntekijä”: Thomas Sørensen Tanskan myynnissä


Thomas Sørensen, joka työskentelee Tanskan myynnissä, saa helmikuun ”Kuukauden työntekijä” -palkinnon. 

Miltä tuntuu saada ”Kuukauden työntekijä” -palkinto?

”Olen todella yllättynyt ja otettu. Tuntuu aivan mahtavalta saada tunnustusta kollegoiltaan.”

Perustelut sinun palkitsemiseksi olivat: 

”Thomas on pitänyt huolta asiakkaistamme Tanskassa yli 40 vuotta, aina suurella innolla ja uskollisesti. Hänet tunnetaan hyvästä yhteistyöstään ja hän tekee aina parhaansa auttaakseen asiakkaitaan. Hän on samaan aikaan erittäin auttavainen työkaveri, joka on aina valmis jakamaan osaamistaan asiakkaista, tuotteista ja toimittajista.”

Miltä tuntuu saada tällaista palautetta?

”Kuten totesin, olen hämmästynyt ja liikuttunut siitä, että työkaverit arvostavat tapaani toimia. Tiedän, että saan aina tarvittaessa apua ja tukea tiimiläisiltäni.”

Kerro vähän työstäsi: mitä teet ja millaisista asioista vastaat?

”Olen myyjä ja työskentelen laadukkaiden koneistusterästämme kanssa. Minua innostaa aina mahdollisuus ehdottaa asiakkaille uusia asioita, löytää parempia ja tehokkaampia tuotteita. Ei niin, että myydään vain 50x10 tanko, vaan että myydään parempi tanko kuin kilpailijat.”

Mitä toisin tekeminen tarkoittaa työssäsi – mitä sellaista teet, joka vaikuttaa asiakkaisiin? 

”Uudet projektit ja uudet tavat kehittää asiakkaan liiketoimintaa on sellainen asia, joka pitää minut käynnissä. Mahdollisuus ehdottaa parempia materiaaleja, uusia sovelluksia. Asiakkaalle ei koskaan saa sanoa 'Ei', vaan aina pitää löytää hyvä ratkaisu asiakastarpeeseen.”

Keksitkö meiltä Tibnorista jonkun sellaisen asian, josta asiakkaat eivät välttämättä tiedä, mutta josta on heille paljon hyötyä?

”Tiivis yhteistyömme toimittajien kanssa auttaa meitä kehittämään ja parantamaan materiaaleja.”

Lämpimät onnittelut, Thomas!


Thomas Sorensen, Tibnor, työntekijä