5
4.5.2018 08:52 CET

Huhtikuun "Kuukauden työntekijä": Torild Ødegaard, Norja


Torild Ødegaard, joka toimii myyntipäällikkönä Norjassa, saa huhtikuun "Kuukauden työntekijä" -palkinnon Tibnorissa. 

Miltä tuntuu saada ”Kuukauden työntekijä” -palkinto? 
”Tuntuu upealta tulla huomioiduksi tällä tavalla. Olen todella hämmästynyt, mutta erittäin otettu.”

Perustelut palkitsemisellesi olivat:
”Torild suhtautuu kaikkeen myönteisesti ja haastaa aina hyvässä hengessä 'näin on aina tehty'-hengen. Hänessä on energistä tekemisen meininkiä, ja se säteilee niin työkavereille kuin asiakkaillekin. Torild on sitoutunut jatkuvaan kehittämiseen ja vastaa muutamasta Norjan isoimmista asiakkaista. Hän on määrätietoinen hienolla tavalla, eikä koskaan hyväksy kieltävää vastausta.” 

Miltä tuntuu saada tällaista palautetta?
”Tuhannet kiitokset noin kivasta palautteesta. Viihdyn Tibnorilla todella hyvin yhdessä mahtavien työkavereideni kanssa. Olen vaikuttunut siitä, miten ratkaisuhakuisia ja -kykyisiä me olemme isoissakin muutostilanteissa. Resurssien käyttäminen oikein on tärkeää niin yritykselle kuin meille jokaiselle työntekijällekin. Elämme jännittäviä aikoja, ja saan siitä paljon motivaatiota työhöni. Nyt minun pitää ehdottomasti olla nimityksen arvoinen, joten ei auta kuin kiristää tahtia entisestään.”

Kerro vähän työstäsi: mitä teet ja millaisista asioista vastaat?
”Toimin Länsi-Norjan myynnissä. Tehtäviini kuuluu asiakastyö yhdessä tiimini kanssa tällä alueella. Päätehtäväni on säilyttää ja kehittää nykyasiakkuuksia, sekä löytää uusia asiakkaita.”

Mitä toisin tekeminen tarkoittaa työssäsi – mitä sellaista teet, joka vaikuttaa asiakkaisiin?
”Kiinnitämme paljon huomioita nopeisiin vastausaikoihin ja toimitustarkkuuteen, jotta saamme rakennettua luottamusta asiakkaissa. Tiivis yhteistyö myynnissä ja resurssien oikea käyttö antaa hyvän pohjan hyvien asiakasratkaisujen kehittämiselle.”

Keksitkö meiltä Tibnorista jonkun sellaisen asian, josta asiakkaat eivät välttämättä tiedä, mutta josta on heille paljon hyötyä?
”Teemme paljon töitä, jotta asiakkaamme käyttäisivät Tibnorin Webshopia aktiivisesti.”

Lämpimät onnittelut palkinnon johdosta, Torild!