5
29.4.2019 08:39 CET Ihmiset

Huoltotiimi Köpingissä, Ruotsissa saa ”Kvartaalin tiimi” -palkinnon

Huoltotiimi Köpingissä, Ruotsissa saa ”Kvartaalin tiimi” -palkinnon

Köpingin huoltotiimi saa "Kvartaalin tiimi". huhtikuuta. Lämpimät onnittelut koko tiimille! Tiimissä on yksitoista jäsentä: Ronald Jonsson, Mikael Johansson, Bengt Carlqvist, Magnus Johansson, Christer Dahlén, Rickard Andersson, Emil Haglund, Tommy Soininen, Hans Österholm, Håkan Lundberg ja Pontus Blomgren.

Valintaa perusteltiin seuraavasti: ”Tiimi on työskennellyt ja työskentelee tälläkin hetkellä ahkerasti uuden Köpingiin asennetun sinkopuhdistus- ja maalauslinjaston parissa. Uuden linjaston asennuksen aikaan he ovat samaan aikaan pitäneet muunkin Köpingin tuotannon toiminnassa. Tiimi varmistaa sydämellä, että koneet toimivat ja että loppuasiakas saa tilaamansa tuotteet. On ollut erittäin kivaa työskennellä näin sitoutuneen tiimin kanssa!”

Miltä tuntuu saada "Kvartaalin tiimi" -kunniamaininta?

”Erinomaiselta, hienoa, että työtämme arvostetaan!”

Kertokaa hieman työstänne. Mitä te teette? Mitkä ovat vastuualueenne?

”Me huollamme, korjaamme ja asennamme kaikenlaista toimintaan ja kiinteistöihin liittyvää. Vastuullamme on pitää toiminta käynnissä.”

Tiimi ei ajattele haasteita esteinä, vaan etsii ratkaisuja. Konerikkojen yhteydessä tiimi laittaa nopeasti niin sanotusti ”pyörät taas pyörimään” ja edistää myös turvallisuutta kaikkien puolesta. Tiimin mukaan ilmapiiri on hyvä.

”Meillä on hyvä joukkuehenki ja me pidämme kaikessa aina toistemme puolia.”