5
2.5.2019 07:56 CET Tuotteet

Seinäjoen uusi laserleikkauskone on nyt otettu käyttöön – joustavampaa ja laadukkaampaa laserleikkeiden valmistusta asiakkaille

 

Tibnor on investoinut konekantaansa ja tällä kertaa vuorossa oli Seinäjoen uusi laserleikkauskone, joka otettiin käyttöön kaksi viikkoa sitten, viikolla 9. Uusi kone vahvistaa tarjoamaamme laserleikkeiden osalta: voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme yhä joustavamman, laadukkaamman ja kilpailukyisemmän laserleikkeiden valmistuksen.

“Valitsimme henkilöstömme kanssa tarkan vertailun tuloksena uuden kuitulaserin, jonka avulla voimme jatkossa leikata monipuolisesti eri materiaalivahvuuksia.  Tämä kone tuo konekantaamme lisää kapasiteettia erityisesti kuuden metrin pituisille kappaleille, mikä tarkoittaa joustavuutta asiakkaillemme. Uuden teknologian myötä lopputuotteiden tarkkuus on myös parempi”, kertoo Arto Aro, Seinäjoen palvelukeskuksen johtaja.

Uuden koneen myötä voimme jatkossa hallita laserleikkausasiakkuuksia paremmin, mikä tarkoittaa asiakkaille myös parempaa toimitusvarmuutta. Uusi Trumpf Trulaser 3060 Fiber -laser leikkaa 1-25mm vahvuisia materiaaleja mitta-alueella: 2500x6000mm. Myös happi- ja typpileikkaus on mahdollista tällä yhden suoran leikkauspään laitteella.

”On ollut mielenkiintoista ja haasteellista oppia koneesta ja sen käyttöä. Julmetun nopea se on leikkaamaan ", kertoo Pasi Lauttamus, uuden laserleikkauskoneen käyttäjä Seinäjoelta.

Arto Aro, Tibnor

Arto Aro, Seinäjoen palvelukeskuksen johtaja