5
15.8.2019 08:30 CET Ihmiset

Eidsvoll-tiimi Norjasta saa "Kvartaalin tiimi" -palkinnon

 

Eidsvoll-tiimi Norjasta saa "Kvartaalin tiimi" -palkinnon 14. elokuuta. Lämpimät onnittelut! Tiimissä on noin 60 jäsentä: varasto- ja esikäsittelyasiantuntijoista kuljetussuunnittelijoihin, huolitsijoihin ja muihin työntekijöihin, jotka varmistavat, että asiakas saa oikeat tuotteen oikeaan aikaan.

Tiimin jäsenet ovat antaneet kaikkensa varmistaakseen sujuvan muuton, kun kolme varastoa yhdistettiin yhdeksi keskusvarastoksi. Uusi moderni keskusvarasto on ollut täydessä toiminnassaan kesäkuun 3. päivästä lähtien, ja voimme sen myötä tarjota asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman, kilpailukykyisempiä toimitusaikoja ja parempaa laatua. Kysyimme Hans Kristian Austadilta, keskusvaraston työnjohtajalta hänen mietteitään palkinnosta.

Miltä tuntuu saada "Kvartaalin tiimi" -palkinto?

Mukavalta. Hienoa, että meihin luotetaan. 

Kerro hieman työstänne. Mitä teette? Mitkä ovat vastuualueenne?

Vastaamme koko keskusvarastosta. Viime kuukausien aikana olemme vastanneet muutosta ja varaston täyttämisestä. Tavallisesti vastaamme kuormien purkamisesta ja lastaamisesta. Poimimme tilauksia, jotta asiakkaat saavat oikeat tuotteet oikeaan aikaan.

Mitä "teemme toisin" -lupauksemme  merkitsee tiimillenne?

 Jos tapahtuu jotain erityistä, joustamme omista aikatauluistamme niin, että asiakkaat saavat oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Toimimme tehokkaasti ja työskentelemme järjestelmällisesti. 

Miten keskitytte työturvallisuuteen?

 Turvallisuus on meille aina kaikkein tärkeintä. On parempi käyttää muutama minuutti tavallista enemmän työhön kuin hosua. Kaikki käyttävät tarvittavia turvavarusteita. Meillä on turvallisessa työssä tarvittavat työkalut. 

Miten kuvailisit läpi käymäänne prosessia? Mikä on suurin ylpeydenaiheenne?

 Muutettavia tuotteita oli enemmän kuin arvelimme, ja prosessi oli ennakoitua laajempi. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että pystyimme siirtämään niin paljon tavaroita ja samanaikaisesti keräämään lähetykset mahdollisimman nopeasti. Varasto on hieno. Ympäristö on kunnossa, ja siellä on mukava tehdä työtä. Kun kaikki saadaan paikoilleen ja rutiinit vakiintuvat, kaikki on kunnossa.

Kenelle haluatte lähettää terveisiä?

Kaikille työhön osallistuneille ammattilaisille. Heidän avullaan paikat saatiin kuntoon. Lisäksi kuljettajille, joilla riitti kärsivällisyyttä. Haluamme myös kiittää odottamaan joutuneita asiakkaita kärsivällisyydestä. Ja varsinkin perheitämme, jotka ovat suhtautuneet työhömme myönteisesti näiden kuukausien aikana.