5
29.8.2019 13:02 CET Logistiikka

Lue lisää uudesta ja modernista Eidsvollin keskusvarastostamme, joka sijaitsee Oslossa, Norjassa

 

Aloitimme keväällä 2019 yhden Tibnorin historian suurimmista, ehkä myös tärkeimmistä prosesseista: aloitimme Norjan varastojen muuttamisen yhdeksi moderniksi keskusvarastoksi Eidsvolliin.

Jos olet lähiaikoina tavannut ylpeän norjalaisen tibnorilaisen, selitys on yksinkertainen: avasimme kesäkuussa viimeisintä teknologiaa edustavan keskusvarastomme Eidsvollissa. Emme usein tee tällaisia suuria varastomuutoksia. Uuden varaston alkumetrit eivät ole olleet ruusuilla tanssimista ja ratkoimme monenlaisia haasteita kesän aikana, mutta nyt kaikki näyttää olevan kontrollissa ja toiminta on sujuvaa. 

Suuri askel kehityksessä

Haluamme Tibnorilla olla edelläkävijä kilpailukykyisissä toimitusajoissa ja laadussa – keskittyminen ja investoinnit uuteen teknologiaan nostavat tarkkuuden uudelle tasolle. Uuden varaston avaamisen myötä suljimme aikaisemmat varastomme Oslossa, Bergerissä, Brynessä ja Fredrikstadissa. Tämän keskittämisen myötä toimintamme on kustannustehokkaampaa ja minimoimme myöhästymisriskit sekä virheet. Turvallisuus on ollut, ja tulee myös olemaan jatkossa, prioriteeteissamme ykkönen.

Erik Tønnesen, Norjan Tibnorin maajohtaja, kertoo tyytyväisenä rakennusprosessista, joka toteutettiin korkeiden laatu- ja innovaatiostandardien mukaisesti.

”Uusi keskusvarasto rakennettiin täsmälleen tarkkojen vaatimustemme mukaisesti ja tämä tuo suuren kehitysharppauksen Norjan Tibnorille. Varasto yksinkertaistaa koko tuotevirtauksen ja luo meille aiempaa enemmän mahdollisuuksia asiakastilausten käsittelyyn, ennustettavammalla ja tehokkaammalla tavalla.

Asiakkaat kaiken keskiössä

Tønnesen kuvailee rakennusprojektia yhteisen tekemisen tulokseksi. Projektissa hyödynnettiin niin paikallista kuin myös kansainvälistä osaamista parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Hän kiittää kaikkia työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet päiviä ja öitä mahdollisimman sujuvan muuton takaamiseksi, alun ollessa hyvin kiireinen.

“Ilmapiiri on ollut hektinen, mutta työntekijämme tuntevat toisensa hyvin ja tekevät loistavaa yhteistyötä keskenään. He ovat tehneet upeaa työtä koko tämän kriittisen vaiheen ajan, kun tärkeintä on ollut huolehtia asiakkaista ja tilauksista sekä samalla hoitaa suuria siirtoja. Muutosvaiheen jälkeen olemme nyt hyvin perillä niin tämänpäiväisistä keräiltävistä materiaaleista kuin myös huomisen keräilystä. Meillä on hyvin kapasiteettia pohjamaalaus- ja sahauslinjoillamme, ja ne ovat hyvin toiminnassa kahden kuukauden jälkeen muutosta. Olemme siis valmiita toimittamaan asiakkaille materiaaleja ja odotamme innolla tulevaa kiireistä syksyä.”