text.skipToContent text.skipToNavigation
Tuotetieto

Galfan-pinnoitteella  (ZA) on erinomainen korroosionkestävyys perinteiseen sinkkipinnoitteeseen verrattuna. Siksi sitä voidaankin käyttää teräsosissa, joiden täytyy kestää pitempään, tai ohuemmalla Galfan-pinnoitteella voidaan korvata perinteinen sinkkipinnoite, jolloin sekä hitsattavuus- että muovattavuusominaisuudet paranevat. 

Galfan-pinnoitteen tunnistaa sen kirkkaasta metallipinnasta, jossa näkyy kevyt solumainen kuvio. Galfan-pinnoitteessa on 95 % sinkkiä ja 5 % alumiinia, mikä parantaa pinnoitteen tarttumista ja tekee pinnoitteen mikrorakenteesta lamellisen. Tällöin pinnoitteesta tulee taipuisa, ja se soveltuu erinomaisesti syvävetoon. Galfan-pinnoitteen muovattavuus on selkeästi parempi kuin perinteisen sinkkipinnoitteen. 

Galfan-pinnoite valmistetaan levyn molemmille puolille jatkuvatoimisessa kuumasinkitysprosessissa. Galfan-pinnoitteen suojaavien ominaisuuksien ansiosta pinnoite suojaa teräksen korroosiolle altistuvia alueita, esimerkiksi leikkausreunoja, ja alueita, joilla pinnoite on vaurioitunut (naarmut, iskut jne.). Myös voimakkaasti muovatut kohteet voidaan suojata korroosiolta täysin, sillä pienikitkainen, tiiviisti kiinnitetty pinnoite ei lohkeile helposti. 

SSAB tarjoaa eri käyttökohteisiin eripaksuisia Galfan-pinnoitteita erilaisilla pinnanlaaduilla ja suojauksilla. 

Lue lisää SSAB:n kotisivuilta 

Asiakirjat (lataa)
Tuotetiedot
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.