text.skipToContent text.skipToNavigation

Särmäys

Tibnor on Pohjoismaiden johtava särmäyskumppani. Toimitamme levyt ja muut terästuotteet valmiiksi särmättyinä. Taivutamme teräksen toiveidesi mukaisesti ja saat tuotteet käyttövalmiina jatkotuotantoon. Hyvin suunnitellun särmäyksen avulla voidaan vähentää hitsaussaumojen määrää, mikä vuorostaan säästää aikaa.

Teemme läheistä yhteistyötä SSAB:n kanssa, jotta SSAB:n terästen ominaisuudet saataisiin hyödynnettyä mahdollisimman hyvin.

Särmäämme eli taivutamme teräksen määritystesi mukaisesti lukuisilla Suomessa ja Ruotsissa sijaitsevilla särmäyspuristimilla. Käsittelemme enintään 12,7 metriä pitkää materiaalia 1 500 tonnin puristusvoimalla. Suuri konekantamme ja laaja työkaluvalikoimamme mahdollistavat erittäin monipuolisen särmäyksen: särmäämme myös kookkaita ja pitkiä tuotteita sekä lujaa terästä. Tarjoamme myös levystä taivutettuja ja pituushitsattuja putkia ja kartioita.

Varastoistamme löytyvät kylmämuovatut teräsprofiilit ovat SSAB:n valmistusohjelman mukaiset. Profiileja valmistetaan rullamuovaamalla.

SSAB:n mittava kylmämuovattujen avoprofiilien valikoima tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja sekä teräslaatujen (S900-laatuun saakka) että muotojen osalta. Käyttökohteeseen tarkalleen soveltuva teräs ja muoto tuovat merkittäviä säästöjä sekä painossa että kustannuksissa. Jokainen säästetty painoyksikkö keventää rakenteita ja pienentää kuljetuskustannuksia. Kylmämuovatut avoprofiilimme valmistetaan EN 10162 -standardin mukaisesti.

Toimitamme levyjä myös mankeloituina ja tuotantovalmiina. Mankelointi tarkoittaa, että levyä muovataan mankelissa kolmella tai neljällä valssilla, kunnes oikea säde saavutetaan. Mankeloitua levyä käytetään tyypillisesti säiliöiden vaippalevyissä tai kuorimarummuissa.

Tibnorin mitta-alueet
Leveys3 250 mm
Paksuus50 mm (alihankkijalta voidaan toimittaa 120 mm:n paksuuteen saakka)

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.