text.skipToContent text.skipToNavigation

Maalaus

Tibnor maalaa sinkopuhdistuksen yhteydessä putket ja rakenneputket, levyt, palkit, tangot ja erikoisteräkset. Maalaus suojaa sinkopuhdistettua pintaa korroosiolta ja lialta. Sinkopuhdistus on kaikenlaisen maalauksen perusta. Puhtaustakuumme on Sa 2,5, joka on useimpien maalausjärjestelmien perusvaatimus.

  • Parempi hitsaustulos, kun materiaalissa ei ole valssihilsettä eikä ruostetta
  • Helpompi jälkikäsittely, vain pyyhkäisypuhallus, pesu tai harjaus
  • Materiaalin kaikki pinnat tulevat puhalletuiksi. Jos puhallus tehdään valmiiseen rakenteeseen, kaikkiin pintoihin ei välttämättä päästä enää kunnolla käsiksi.

Sinkopuhdistettuun pintaan muodostuu paksumpi sinkkikerros kuumasinkityksessä. 

Tibnorilla maalaus tehdään heti sinkopuhdistuksen jälkeen ja näin kappale pysyy puhtaana maalausprosessissa. Tibnorin vakioväri: 1-komponenttinen akrylaattidispersioon perustuva konepajapohja, punainen ja harmaa värisävy.

Kerroksen paksuus 15–30 mikronia: Suojaa sinkopuhdistettua pintaa, käytetään sinkopuhdistetun pinnan väliaikaiseen suojaukseen, yleisväri yksinkertaiseen maalaukseen tai monimutkaisemman maalauksen ensimmäinen kerros. KORRO AQUA 2741 on päällemaalattavissa monilla 1-komponenttisilla ja 2-komponenttisilla, kuten vesiohenteisilla akrylaatti-, epoksi- ja polyuretaanimaaleilla, liuoteohenteisilla epoksi- ja polyuretaanimaaleilla sekä ksyleeniohenteisilla alkydimaaleilla.

Tibnorin mitta-alueet
Maksimipituus24 m
Enimmäiskorkeus500 mm
SeinämäpaksuusAlle 3 mm paksujen profiilien suoruutta ei voida taata.

Tibnorin sinkkisilikaattimaalaus tuo tuotteeseen ohuen maalikerroksen, minkä jälkeen tuotetta voi hitsata ilman hiomista.

Sinkkisilikaatti 10–15 mikronia, harmaa värisävy

  • Ohut maalikerros antaa hyvän hitsaus- ja leikkaustuloksen.
  • Voidaan maalata päälle useimmilla markkinoilta saatavilla värijärjestelmillä.
  • Voidaan maalata päälle myös sinkkipitoisella maalilla.
  • Kestää hitsin taakse muodostuvaa korkeaa lämpötilaa.
  • Sinkkisilikaatin hitsaaminen ei ole niin vaarallista kuin puhaltamattoman teräksen, jossa on valssihilsettä ja ruostetta.
Tibnorin mitta-alueet
Enimmäispituus18,5 m
Enimmäisleveys3 m
Enimmäiskorkeus400 mm
Levyn paksuusKun sinkopuhdistetaan ja maalataan levyä, jonka paksuus on alle 5 mm, puhtausastetta Sa 2,5 tai levyn tasomaisuutta ei voida taata.
SeinämäpaksuusAlle 4 mm paksujen profiilien suoruutta ei voida taata.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.