text.skipToContent text.skipToNavigation

Esikäsittely

Tee sitä, missä olet paras – ja anna Tibnorin hoitaa loput

Monet teräksiä ja metalleja ostavista yrityksistä usein myös työstävät niitä itse. Mutta tiedätkö mitkä esikäsittelyvaiheet todella tuottavat arvoa yrityksellesi ja mistä asiakkaasi ovat valmiita maksamaan?

Jotkut työstövaiheet ovat tärkeitä, mutta niitä ei kuitenkaan voi pitää yrityksesi ydintoimintana. Materiaalien käsittely vie henkilöstösi aikaa, ja ne edellyttävät usein myös ylimääräisiä investointeja ja lisätilaa. Resursseja, joita voisit käyttää muuhunkin tarkoitukseen. Tässä vaiheessa Tibnor tulee mielellään apuun.

Anna meidän esikäsitellä materiaalit siten, että ne ovat saapuessaan täysin asennusvalmiita tuotantoosi. Voit aloittaa tuotantosi välittömästi.  Samalla vältät riskin, että jokin menee vikaan tai että ostamasi materiaali vaurioituu ennen kuin valmistus on edes alkanut. Ja kun Tibnor toimittaa materiaalin sinulle käyttövalmiina, maksat vain siitä määrästä, jonka tarvitset – ei hävikkiä, ja kun henkilöstösi omistautuu työlle, jonka se osaa parhaiten, asiakkaasi saavat parasta vastinetta rahalleen.

Meillä on markkinoiden paras ja laajin varasto- ja logistiikkaverkosto Pohjoismaissa. Asiantuntevat ammattilaisemme ovat sitoutuneita vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelukeskustemme konekanta on erikoistunut monien materiaalien työstöön, joten vastata myös haastaviinkin tarpeisiin. Meillä on palvelukeskuksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. 

Palvelumme

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.