5
arkkileikkaus

Raina- ja arkkileikkaus ohutlevyille

 

Tibnorilta saat ohutlevyt, jotka toimitetaan suoraan haluamassasi pituudessa ja leveydessä.


Rainaleikkaus
tarkoittaa lähtökelojen rainoittamista asiakkaan toiveiden mukaiseen leveyteen. Tibnorilla pystytään käsittelemään paksuudet 0,3 – 4,0 mm, enimmäisleveydellä 1550 mm.

Arkkileikkaus tehdään keloista saattoleikkurilla, eli ns. ”lentävällä leikkurilla”. Tämä on hyvin tehokas tapa leikata, sillä kone ei pysähdy lainkaan leikkauksen aikana. Tibnorilla käsitellään paksuudet 0,4 – 8,0 mm, enimmäisleveydellä 2000 mm.

 

MIKSI?

Raina – ja arkkileikkaus tuovat merkittäviä kustannussäästöjä tuotantomateriaaleihin. 

Hävikin minimoimiseksi tuote toimitetaan asiakkaalle optimoidussa mitassa ja myös sellaisenaan valmiina prosessoitavaksi seuraavassa tuotantovaiheessa. 

Laske Tibnorin määrämittalaskurilla, kuinka monta euroa säästät!

Etuja

  • Hävikin minimoiminen

  • Nopea toimitus

  • Vähentyneet kone - ja energiakustannuksetLue tarina tyytyväiseltä asiakkaaltamme, joka käytti määrämittaan leikkausta Tibnorilla.

"Suurin hyöty on se, että saamme tuotteet valmiiksi leikattuina. Työaikamme vähenee, kun meidän ei tarvitse pätkiä terästä itse. Levyhukkaa ei myöskään synny. Määrämittoihin valmiiksi leikatut tuotteet tarkoittavat meille ihan suoraa rahaa ja kilpailukykyä", kertoo Laukamon liiketoimintapäällikkö Markus Olshin.

 

Esikäsittely- ja lisäpalvelut

Merkintä

Merkitsemme esikäsitellyt osat asiakkaan toiveiden mukaisesti.