text.skipToContent text.skipToNavigation

Vastuullisuus

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä luomme kestävämmän tulevaisuuden. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – tehdään yhdessä huomisesta hieman parempi.

Tibnorin vastuullisuussitoumus – kannamme vastuun läpi ketjun

Teemme jatkuvasti töitä tullaksemme paremmiksi. Olemalla hieman parempia joka päivä, voimme yhdessä luoda vastuullisempaa liiketoimintaa, vastuullisemman tuotevalikoiman ja tulla siten kokonaisvaltaisesti vastuullisemmaksi kumppaniksi ja teräspalveluyritykseksi. Sitoudumme kantamaan vastuun koko toiminnastamme alkaen siitä, mistä ostamme materiaalimme. Pidämme kiinni laadunvarmistuksesta toimintamme jokaisessa vaiheessa, ja näemme työntekijämme arvokkaimpana voimavarana prosessiemme parantamisessa. Tuemme parhaamme mukaan asiakkaitamme heidän haasteissaan ja pyrimme luomaan vahvan ja kannattavan yrityksen, johon voit luottaa.

Jaamme yhteiset arvot SSAB:n kanssa, ja ne toimivat ohjenuorana toimillemme.

Aktiivinen - Yhdessä luomme arvoa
Aito - Teemme sen mikä on oikein
Askeleen edellä - Katsomme tulevaisuuteen
 

Vastuullisuusstrategiamme

Ladattavat dokumentit

Sertifiointimme takaavat, että vastuullisuustyö on meillä keskiössä

Toimenpiteet vastuullisuuden edistämiseksi ovat toimintamme keskiössä ja pyrimme niiden osalta koko ajan parempaan. Teemme aktiivisesti töitä ympäristöasioiden eteen, ja toimimme järjestelmällisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja ympäristölainsäädännön noudattamiseksi. Asiakaslähtöinen lähestymistapa auttaa meitä tunnistamaan kehityskohteet prosesseissamme, kehittämään liiketoimintaamme ja vähentämään laatupoikkeamia.

Lataa sertifikaattimme alta:

Tibnor Oy:n teräspalvelukeskusten suoritustasoilmoitukset (DoP):

Direktiivit

Tibnor emission statement

REACH

REACH on kemikaalilaki, joka korvaa suuret osat kemikaalimääräyksistä, joita on sovellettu ennen 1. kesäkuuta 2007 EU: ssa ja Ruotsissa. REACH-asetuksessa säädetään kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista. REACH sisältää myös kemikaalien käyttäjiä koskevia vaatimuksia, joita aiempi lainsäädäntö ei kata.

RoHS

Kuinka Tibnorin tuotteisiin vaikuttaa direktiivi? RoHS 2 -direktiivi (2015/863 / EU) rajoittaa elohopean, kadmiumin, lyijyn, kuusiarvoisen kromin ja palonestoaineiden PBB: n ja PBDE: n käyttöä uusissa sähköisissä ja elektronisissa komponenteissa, jotka on saatettu markkinoille 1. heinäkuuta 2006 jälkeen. Vuodesta 2013 alkaen tämä direktiivi on sisällytetty Ruotsin lainsäädäntöön asetuksella (2012: 861).

Konfliktimineraalit

Mineraaleja, joiden louhinta tukee konflikteja, on kutsuttu "konfliktimineraaliksi". Yhdysvaltain lainsäädännön Dodd-Frank -lain mukaan yhdysvaltalaisten yritysten on ilmoitettava, mistä ne ovat ostaneet neljää mineraalia – tinaa, tentaalia, volframia ja kultaa. Nämä mineraalit louhitaan suurelta osin Kongon Kinshasassa ja yhdeksässä ympäröivässä maassa, joissa paikalliset sotapäälliköt ja ryhmittymät käyttävät louhinnasta saatavia varoja meneillään olevien konfliktien rahoittamiseen. Euroopan komissio on esittänyt samanlaisen ehdotuksen, joka vaatii myös niin sanottujen konfliktimineraalien raportointia EU:ssa.

Tibnor SRR statement

SRR (Ship Recycling Regulation, 1257/2013 / EC) on Euroopan unionin asetus, joka on annettu ehkäisemään, vähentämään, minimoimaan ja mahdollisuuksien mukaan poistamaan onnettomuuksia, loukkaantumisia ja muita haittoja, jotka aiheutuvat alusten kierrätyksestä ihmisten terveydelle ja ympäristöön.

Tibnor statement on material with Russian and Belarusian origin

Menettelyohjeemme (Code of conduct)

Code of Conduct on yhteistermi sille, miten yrityksemme ja työntekijöidemme tulee tarkastella esimerkiksi työympäristöämme, käyttäytymistä, turvallisuutta sekä yrityksen sisäisiä ja ulkoisia suhteita.

Lataa dokumentit alta:

Tehdään muutos yhdessä

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä luomme kestävämmän tulevaisuuden. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – tehdään yhdessä huomisesta hieman parempi.

Ota meihin yhteyttä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.