text.skipToContent text.skipToNavigation

Töihin Tibnorille - The natural choice

Liity joukkoomme

Työntekijämme ovat tärkein resurssimme ja suurin vahvuutemme

Meillä Tibnorilla arvostetaan osaavia ammattilaisia. Tibnorilla on yli tuhat työntekijää seitsemässä eri maassa, joista melkein 400 osaajaa Suomessa esimerkiksi erilaisissa tuotanto- ja varastotöissä, tuotannonsuunnittelun tehtävissä, hankinnassa ja myynnin palveluksessa. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Seinäjoella, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä, ja myyntikonttoreita on useita eri puolilla maata.

Tehtävästä riippuen haemme joukkoomme sekä kokeneita ammattilaisia että vastavalmistuneita tulevaisuuden lupauksia. Kesäisin tarvitsemme hyvän joukon kesätyöntekijöitä, ja monen työura onkin alkanut meillä harjoitteluiden ja opinnäytetöiden tekemisen kautta. 

Etsimme oikealla asenteella ja aktiivisella otteella varustettuja työntekijöitä, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta ja inspiroivat myös muita, haluavat kehittää itseään, saavuttavat tuloksia, tekevät sen minkä lupaavat ja osaavat puhaltaa yhteen hiileen.

Me puolestaan tarjoamme kiinnostavia tehtäviä osaavien ja innostuneiden työkavereiden kanssa sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistaan ja uraansa eteenpäin. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä ja eduista mainittakoon esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kuntokurssit ja virkistyspaikat, lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä omaehtoisen opiskelun tukeminen. Panostamme turvalliseen ja siistiin työympäristöön, ja meille yksilöllinen työhyvinvointi ja työssä viihtyminen on tärkeää. Korostamme toisten kunnioittamista sekä tasa-arvoista kohtelua työuran eri vaiheissa. 

Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme kaikissa sen muodoissa ja toivommekin että juuri sinä kiinnostut metallialasta ja meistä työnantajana!

Töissä Tibnorilla teräsliiketoiminnan parissa

Tibnor työnantajana

Töissä teräsliiketoiminnan parissa

Olemme vastuullinen kumppani

Yhdessä luomme kestävämmän tulevaisuuden. Me sitoudumme kantamaan vastuun koko toiminnastamme, läpi koko ketjun.

Lue lisää

Tutustu teräspalvelukeskuksiimme

Varastoimme ja jatkojalostamme tuotteita teräspalvelukeskuksissamme Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Seinäjoella.

Tutustu palvelukeskuksiimme

Mistä sinä olet kiinnostunut?

Your natural choice

Turvallisuus

Turvallisuus kulttuurimme ytimessä

Tibnorilla turvallisuus on etusijalla kaikessa tekemisessä. Meille se merkitsee myös sitä, että työpäivän jälkeenkin jokainen pääsee turvallisesti kotiin perheensä tai ystäviensä luo. Turvallisuus lähtee ihmisistä ja on kulttuurimme ytimessä. Havainnoimme ja vähennämme riskejä joka päivä systemaattisesti.

Koko Tibnorin tavoite on 0 tapaturmaa. Kuinka sitten saavutamme sen? Tibnorilla turvallisuus kuuluu jokaiselle, ei pelkästään tuotannon henkilökunnalle. Myös myynnin ja tukifunktioiden työntekijät ovat aktiivisesti mukana turvallisuustyössä. Turvallisuus koskee siis meitä kaikkia – vain turvallisuustyön sisältö vaihtelee organisaatiosta riippuen. Käytännössä raportoimme ja poistamme riskejä päivittäin ja teemme kaikkemme oppiaksemme riskeistä koko organisaatiossa. Varmistamme, että samat tapaturmat eivät tapahdu uudestaan.

Lean

Leanin voimalla eteenpäin

Kehitämme Tibnorilla jatkuvasti työskentelytapojamme Lean-filosofiamme, SSAB Onen pohjalta. Jatkuva parantaminen vaatii jatkuvaa oppimista ja päivittäisiä parannuksia.

Ollaksemme merkityksellinen toimija asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteiskunnalle meidän on jatkuvasti kehityttävä. Miten varmistamme, että näin tapahtuu? Kehitämme jokaisessa tiimissä ja kaikissa maissamme toimintatapojamme SSAB One -johtamisfilosofiamme avulla: parannamme kilpailukykyämme, vähennämme hukkaa ja kasvatamme tehokkuutta sekä työntekijöidemme sitoutuneisuutta.

Käytännössä tiimimme kaikissa maissa pitävät päivittäisiä tai viikoittaisia tapaamisia, joiden tarkoituksena on hallita koko tiimin työtaakkaa ja löytää poikkeamia ja parannuksia jokapäiväisestä toiminnasta. Keskitymme tiimeissämme myös ongelmanratkaisuun ja parannamme näin niin kutsuttua “normaalitilaa”. Ideana on, että hyödynnämme jokaisen tibnorilaisen omaa asiantuntemusta parantaaksemme toimintaa yhdessä. Näin myös sitoutamme työntekijämme kehitystyöhön.

Monimuotoisuus

Monimuotoisuus Tibnorilla

Me Tibnorilla arvostamme jokaista ja pidämme huolen siitä, ettei ketään kohdella epätasa-arvoisesti sukupuolesta, seksuaalisesta suuntaututumisesta, rodusta, etnisestä taustasta, iästä, uskonnosta tai uskomuksista riippumatta.

Me uskomme, että monimuotoisuus rikastuttaa liiketoimintaamme ja yrityskulttuuriamme. Työskentelemme kansainvälisesti lähellä erilaisia asiakkaita ja toimittajia, ja meidän on ymmärrettävä heidän lähestymistapaansa ja kulttuuriaan voidaksemme parhaiten vastata heidän tarpeisiinsa. Samalla tavalla yhtiössämme on naisia ja miehiä eri maantieteellisiltä alueilta, ja heillä on erilaista asiantuntemusta ja kokemusta, ja he ovat työskennelleet meillä eripituisia ajanjaksoja. Yhtiönä haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä ja kokea kuuluvansa joukkoon.

Kestävyys

Kestävä kehitys liiketoiminnan keskiössä

Niin meillä Tibnorilla kuin emoyhtiöllämme SSAB:lla on kolme kestävän kehityksen fokusaluetta:

  • Kestävät toiminnot
  • Kestävä tuotevalikoima
  • Vastuullinen kumppani

Kestävät toiminnot
Kestävät toiminnot viittaavat siihen, että vähennämme eri toimintojemme ympäristövaikutusta. Kiinnitämme huomiota muun muassa kuljetusten täyttöasteen kasvattamiseen sekä energian kulutuksen ja romun määrän vähentämiseen.

Kestävä tuotevalikoima
Kestävä tuotevalikoima tarkoittaa sitä, että kiinnitämme materiaaleja hankkiessa entistä enemmän huomiota ympäristö- ja sosiaalisiin vaikutuksiin. Pyrimme hankkimaan materiaalit lähialueilta. Saat meiltä muun muassa SSAB:n erikoislujia teräksiä ja nuorrutusteräksiä, jotka ovat vahvempia, kevyempiä ja myös kestävämmän kehityksen mukaisia. Olemme ylpeinä osa SSAB:ta, joka on lähtenyt tutkimusmatkalle kohti kestävää kehitystä tavoitteenaan mullistaa teräs sen elinkaaren kaikissa vaiheissa – valmistuksesta aina loppukäyttöön ja 100-prosenttiseen kierrätettävyyteen asti. Jo nykyisin SSAB:n masuunit aiheuttavat 7 % EU:n keskiarvoa vähemmän hiilidioksidipäästöjä, mutta SSAB tähtää vielä pidemmälle. HYBRIT-yhteishankkeen innovaatiot tekevät teräksentuotannosta fossiilivapaata vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää SSAB:n verkkosivuilta.

Vastuullinen kumppani
Vastuullinen kumppani merkitsee meille muun muassa turvallisuuteen ja terveyteen liittyviä kehityshankkeita, mutta myös monimuotoisuuden lisäämistä sekä liiketoiminnan etiikkaa.

The natural choice

Liity nyt ja työskentele Tibnorissa

Avoimet työpaikat
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.