text.skipToContent text.skipToNavigation

Teräspalvelukeskuksemme

Tibnor vastaa teollisuusyritysten kysyntään teräs- ja metallitarpeista Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suurena kansainvälisenä toimijana tarjoamme markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman niin konepajoille, rakennusteollisuudelle kuin prosessiteollisuudelle. 

Älykkäät jakeluratkaisumme takaavat, että pystymme toimittamaan materiaalia yksilölliset tarpeet huomioiden, asiakkaidemme liiketoimintaa tukien. Modernit palvelumme ratkaisevat asiakkaidemme liiketoiminnalliset haasteet nopeasti ja auttavat heitä menestymään.

Varastoimme ja jatkojalostamme tuotteita kolmessa teräspalvelukeskuksessamme Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Seinäjoella. Tutustu palvelukeskuksiimme alla olevia linkkejä klikkaamalla.

Tutustu teräspalvelukeskuksiimme

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.