text.skipToContent text.skipToNavigation
Tuotetieto

Tämä putkityyppi on yksi kaikkein yleisimmistä. Sitä käytetään kevyemmissä rakenteissa useilla käyttöaloilla, kuten huonekaluteollisuudessa, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa sekä urheilu-, harraste- ja vapaa-ajan sovelluksissa. Niitä näkyy muun muassa työpöytien, hyllyjen ja valaisinten kalusterungoissa, myymäläkalusteissa ja hyllyjen kannattimissa, vammaisten apuvälineissä, leikkivälineissä, polkupyörissä, aita- ja telttatolpissa sekä tikkaiden pinnoissa. Nämä pyöreät putket ovat myös hyvä valinta joillakin rakennusalan aloilla, esimerkiksi putoamissuojaus- ja turvalaitteiksi. Tämän tuotteen suosio ja laaja käyttöalue johtuu sen hyvistä ominaisuuksista, kuten tiukoista mittatoleransseista ja hienoista pinnoista.  

EN 10305-5 -standardiin verrattuna vain muoto eroaa muista. Putki valmistetaan kylmävalssatusta teräsnauhasta tai peittaamattomasta/peitatusta kuumavalssatusta nauhasta ja se on tyypillisesti ohutseinäinen. Pinnat soveltuvat myös erilaisiin pintakäsittelyihin. Kylmävalssattavat putket sopivat kromaukseen. Kuumavalssattu, peitattu nauha soveltuu kuumasinkitykseen, sähkösinkitykseen ja maalaukseen. E220 ja E235 ovat varastomme yleisimpiä teräslaatuja.

Asiakirjat (lataa)
Tuotetiedot
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.