text.skipToContent text.skipToNavigation
Tuotetieto

Tämäntyyppistä putkea käytetään yleisesti kevyemmissä rakenteissa. Autoteollisuudessa ne toimivat esimerkiksi henkilö- ja kuorma-autojen ohjauspalkeissa, perävaunuissa ja kuomujen kehyksissä. Konepajateollisuudessa niitä käytetään konetelineissä ja konesuojissa. Huonekaluteollisuus käyttää niitä muun muassa jalkoihin, lampunjalustoihin, vaatekaappien ja myymälöiden varusteisiin. Löydät ne myös salilta monen tyyppisissä kuntolaitteissa. EN 10305-3 -standardiin verrattuna vain muoto eroaa muista.  

Hyvät ominaisuudet liittyvät tiukkoihin mittatoleransseihin ja hienoihin pintoihin. Monissa rakenteissa on helpompi rakentaa nelikulmaisilla kuin pyöreillä putkilla. Putki valmistetaan kylmävalssatusta teräsnauhasta tai peittaamattomasta/peitatusta kuumavalssatusta nauhasta ja se on tyypillisesti ohutseinäinen. Pinnat soveltuvat myös erilaisiin pintakäsittelyihin. Kylmävalssattavat putket sopivat kromaukseen. Kuumavalssattu, peitattu nauha soveltuu kuumasinkitykseen, sähkösinkitykseen ja maalaukseen. E220 ja E235 ovat varastomme yleisimpiä teräslaatuja. 

Asiakirjat (lataa)
Tuotetiedot
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.