text.skipToContent text.skipToNavigation
Tuotetieto

Varastostamme on saatavilla kylmämuovattuja rakenneputkia neliön ja suorakaiteen muotoisina. Ne ovat monin tavoin samankaltaisia kuin kuumamuovatut rakenneputket, mutta pinnan laatu ja toleranssit ovat parempia. Lisäksi käsittelykustannukset ovat pienemmät. Raaka-aineen venyvyyden aiheuttamien rajoitusten vuoksi kylmämuovatuilla rakenneputkilla on suurempi kulmasäde kuin kuumamuovatuilla. Kylmämuovatut tuotteet määräytyvät EN 10219-1 -standardien mukaisesti teräslaatujen ja mekaanisten ominaisuuksien osalta ja EN 10219-2 -standardin mukaisesti mitta- ja muototoleranssien osalta. Kylmämuovattujen rakenneputkiemme teräslaadut ovat suurelta osin kaksoisluokiteltuja ja täyttävät sekä S355J2H- että S420 MH -laadulle asetetut vaatimukset. Myötölujuus on vähintään 420 N/mm2. Kylmämuovattuja rakenneputkia käytetään rakennusalalla pylväissä, ristikkoelementeissä ja vastaavissa erityisesti silloin, kun rakenne altistuu vääntömomentille. Kylmämuovatuilla rakenneputkilla on kontrolloitu piipitoisuus (opt 1,4) ja ne soveltuvat siten hyvin myös kuumasinkitykseen. 

Asiakirjat (lataa)
Tuotetiedot
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.