text.skipToContent text.skipToNavigation

”Tibnorin laaja tuotevalikoima ja asiantuntemus tukevat Casemetin tuotantoa”

Casemet-konserni on suomalainen teräskotelointiratkaisuihin sekä sähkömekaaniseen ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistukseen erikoistunut perheyhtiö. Casemetin vahvuutena on asiakaskohtaisten kotelointiratkaisujen suunnittelu ja valmistus vaativiin teollisuuden käyttöolosuhteisiin ja -ympäristöihin. 

Yrityksen toimintaa ohjaavat jatkuvan parantamisen kulttuuri sekä yhdessä henkilökunnan kanssa määritellyt arvot: kumppanuus, erinomaisuus ja kasvu. 

Casemetin tehtaat sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Mikkelin tehtaan tuotanto keskittyy metallikoteloiden valmistukseen sekä sähkömekaaniseen - ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistukseen. Pärnun tehdas puolestaan on erikoistunut mekaniikkaosien sopimusvalmistukseen alihankintana elektroniikka- ja koneenrakennusteollisuuden yrityksille. Tehtaiden laaja konekanta kehittyy ja monipuolistuu jatkuvasti mahdollistaen monipuolisen ja vaativan metallin työstön.

”Yhteistyömme Tibnorin kanssa on jatkuvasti kehittynyt ja laajentunut vuosien varrella. Heidän laaja tuotevalikoimansa ja asiantuntemuksensa tukevat Casemetin tuotteiden valmistusta. Tibnor ymmärtää liiketoimintamme tarpeet ja he kykenevät reagoimaan kysynnän muutoksiin, minkä ansiosta voimme varmistaa oikea-aikaiset toimitukset asiakkaillemme,” toteaa Casemetin ostopäällikkö Teemu Paappanen.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.