text.skipToContent text.skipToNavigation

Eksjö Maskin & Truck

Teräsmateriaalit sujuvasti verkkokaupasta

"Se on nopeaa, sujuvaa ja vaivatonta", sanoo Mattias Svensson, Eksjö Maskin & Truckin sisäänostaja, joka hankkii valtaosan teräsmateriaaleista Tibnorin Webshopista. Smålantilainen Eksjö Maskin & Truck kuuluu Ruotsin johtaviin puuteollisuudessa käytettävien rekka-autojen ja perävaunujen toimittajiin. Eksjön tehtaalla valmistetaan vuosittain noin 150 hake- ja visiirirakennetta rekka-autoihin, jotka kuljettavat haketta, puutavaraa ja paperimassaa ympäri maata. 

”Liikeideamme perustuu asiakkaiden tarpeiden mukaiseen valmistukseen ja erikoisrakenteiden kysynnän mukaiseen tarjontaan. Jokainen rakenne valmistetaan asiakkaalle täysin yksilöllisesti”, kertoo Svensson. Eksjö Maskin & Truck ostaa Tibnorilta palkkeja ja levyjä, joita käytetään valmistukseen Eksjön tehtaalla. Lisäksi yritys ostaa Tibnorilta erikoistuotteita, kuten valmiiksi leikattuja palkkeja. Kaikki perustuotteet Eksjö tilaa Tibnorin Webshopista.

Nopeaa ja vaivatonta asiointia

”Tibnorin verkkokaupan kautta ostaminen on sujuvaa ja säästää runsaasti aikaa. Voin tehdä tilauksen lounastauolla tai ilta-aikaan joutumatta odottamaan seuraavaan päivään. Minusta se toimii erinomaisesti. Webshopin selaaminen on helppoa ja yksinkertaista, joten löydän tarvitsemani nopeasti”, toteaa Mattias. Hän aloitti työn Eksjö Maskin & Truckin sisäänostajana kesällä 2016 ja on siitä lähtien tehnyt hankintoja Tibnorin Webshopissa.

 ”Verkkokaupasta ostaminen tuntuu itsestäänselvyydeltä, kun se toimii näin hienosti. Se on nykyään hyvin yleistä, joten miksei myös tällä alalla?”, hän jatkaa.

Niinä harvoina kertoina, kun Mattias on tarvinnut apua tilauksen tekemiseen, hän on joko hyödyntänyt Webshopin chat-toimintoa tai ottanut yhteyttä henkilökohtaiseen myyjäänsä Tibnorilla.

”Mutta montaa kertaa ei ole tarvinnut, sillä kuten sanoin, Webshop toimii niin hyvin.”

Ajansäästö on erityisen hyvä asia silloin, kun on kiirettä, esimerkiksi jos Eksjö Maskin & Truck saa korjaustyötilauksen.

”Tavallisesti uusien tilausten toimitusaika on kolme kuukautta ja kaikki niihin tarvittava materiaali on meillä valmiina. Toisinaan rekka-autot kuitenkin rikkoutuvat tai suistuvat tieltä, ja tällöin on erityisen kiire saada korjaukseen tarvittavat materiaalit nopeasti. Tibnorin toimitusajat ovat toki aina nopeita, mutta näissä tilanteissa on erityisen hyvä, että tilauksen saa tehtyä pikapikaa netissä eikä tarvitse tähdätä puhelinaikoihin tai odotella myyjää”, toteaa Mattias. 

Lyhyesti

Eksjö Maskin & Truck
Eksjö Maskin & Truck perustettiin vuonna 1967 ja se kuuluu Ruotsin johtaviin hake- ja visiirirakenteisten rekka-autojen ja perävaunujen toimittajiin. Vuodesta 2008 lähtien se on valmistanut omaa perävaunualustaa Eksjövagnen-tavaramerkillä.

Haaste
Terästuotteiden nopea ja sujuva tilaus, jotta rekka-autojen hake- ja visiirirakenteiden valmistus pysyy aikataulussa. Odottelun välttäminen, tilausten tekeminen mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja tuotteen varastotilanteen selvittäminen sekunneissa.

Ratkaisu
Eksjö Maskin & Truck tekee valtaosan tilauksistaan Tibnorin Webshopissa. Ostaja Mattias Svenssonin mukaan se on yksinkertaista, sujuvaa ja vaivatonta: hän voi tehdä tilauksen ilta-aikaan joutumatta odottamaan seuraavaan päivään. Webshop, josta asiakas näkee Tibnorin koko valikoiman, oman tilaushistoriansa sekä kaikki laskut ja tarjoukset, on avoinna ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.