text.skipToContent text.skipToNavigation

Europress

Räätälöidyt toimitukset helpottavat työtä

Kun Europress tarvitsee teräspalkkeja, teräslevyjä ja erikoisosia, ne toimitetaan tarkkaan pakattuina ja lajiteltuina. Näin asentajien ja hitsaajien työ tehtaalla helpottuu.

Tibnor toimittaa mittaan leikattuja erikoisosia sekä laser‑, plasma- ja polttoleikattuja teräslevyjä tuotantoyksiköstään Seinäjoelta. Mukana on myös teräspalkkeja sekä oikeaan kokoon leikattuja ja halutuista kohdista rei’itettyjä putkia, jotka toimitetaan Hyvinkään tuotantoyksiköstä. Osa materiaaleista toimitetaan pakattuina erikoissuunnitellulle kuormalavalle, josta osat ovat mahdollisimman helposti saatavilla. Tällä tavoin asennus- ja hitsaustyö pääsee käyntiin välittömästi, ja Europress voi keskittyä ydintoimintaansa - jätepuristimien suunnitteluun ja omaan tuotantoon.

Europress on suomalainen perheyritys, joka on perustettu 1970-luvun lopussa. Yritys valmistaa jätepuristimia erilaisiin tarkoituksiin. Europressin jätepuristimilta vaaditaan erittäin korkeaa laatua. Niiden on kestettävä kovaa kuormitusta, lämpöä ja äärimmäistä kylmyyttä.

”Europressin on voitava keskittyä tuotantoon: meidän työmme on huolehtia, että heillä on siihen hyvät edellytykset. Vastaamme heidän tarpeisiinsa ja tarjoamme heille kokonaisratkaisun, jossa otetaan huomioon sekä tuotekehitys että tuotteiden materiaali, työstö ja toimitus”, sanoo Tibnorin aluepäällikkö Marko Karppinen.

Laadukasta terästä älykkäisiin jätepuristimiin

Yksi Europressin uusimmista panostuksista ovat älykkäät jätepuristimet, jotka yleistyvät parhaillaan kierrätysasemilla ympäri Suomen. Kierrätysasemilla tavalliset kuluttajat voivat lajitella ja kierrättää muovi- ja kartonkijätteensä. Europressin jätepuristin puristaa jätteet yhteen, ja säiliön täyttymisen reaaliaikaisen seurannan ansiosta säiliön omistaja voi optimoida tyhjennyksen ajankohdan. Tällä taas on positiivinen vaikutus ympäristöön, kun säiliön omistajan ei tarvitse kuljettaa pois ilmaa, jota säiliössä on tavallisesti silloin kun jätettä ei puristeta kasaan.

Tibnor toimittaa Europressille Seinäjoen ja Hyvinkään yksiköistä esikäsiteltyjä teräsleikkeitä ja putkituotteita sekä varastotoimituksia. Yhteensä terästä toimitetaan noin 160–200 tonnia kuukaudessa.

Tibnorin ja Europressin yhteistyöllä on pitkät juuret. Yritykset keskustelevat uusista teknisistä ratkaisuista erityisesti silloin, kun ilmenee erityistarpeita, joihin vaaditaan ominaisuuksiltaan uudenlaista terästä. Yhteistyö on tärkeä osa kehitystyötä. Tämä koskee niin älykkäiden jätepuristimien ohjelmistoja kuin säiliöiden valmistuksessa käytettävää terästä. Europressin liiketoiminnan kehitysjohtajan Marko Aaltion mukaan jokainen kilogramma, joka saadaan pois lopputuotteen painosta, säästää luontoa vähentämällä polttoaineenkulutusta kuljetuksen aikana. ”Siksi olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan uusista teräslajeista ja tekniikoista, joista voi olla meille hyötyä.”

Lyhyesti

Europress
Yritys suunnittelee ja valmistaa yrityksille ja kuluttajille jätteenkäsittelylaitteita, kuten jätepuristimia.

Haaste
Jätepuristimien laadun on oltava huippuluokkaa ja kestettävä kovaa kuormitusta, lämpöä ja äärimmäistä kylmyyttä.

Ratkaisu
Tibnor toimittaa Europressille laserleikattuja teräsputkia ja kuvien mukaan valmistettuja teräsosia. Osa materiaaleista toimitetaan erikoispakattuina.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.