text.skipToContent text.skipToNavigation

Hanza on luottanut Tibnorin laatuun ja toimitusvarmuuteen jo seitsemän vuoden ajan

Pitkän yhteistyön salaisuus on se, että Tibnor on meidän luottopakki, kertoo Hanza Levyprofiilin hankintapäällikkö Pekka Leminen. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä vientiyrityksiä konerakentamisen alalla. Hankimme Tibnorilta lähinnä teräslevyjä, Leminen kertoo. 

Hanzan valmistamat tuotteet vaativat visuaalisesti usein korkeampaa laatua, mitä levytoimittajien standardit edellyttävät. Yhdessä Hanza ja Tibnor ovat löytäneet yhteiset korkeammat laatuvaatimukset. 

“Homma toimii huomaamatta”

Tibnor on vastannut tarpeisiimme ja pystymme toimittamaan visuaalisesti korkelaatuisia tuotteita. Parasta yhteistyössä, etenkin nyt vaativana korona-aikana, on ollut Tibnorin toimitusvarmuus. Tibnorilla homma toimii huomaamatta, jatkaa Leminen. 

Alla video yhteistyöstämme. Kiitämme Hanzaa loistavasta yhteistyöstä viime vuosien aikana. 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.