text.skipToContent text.skipToNavigation

Kavamet

Toimivaa yhteistyötä vuosikymmeniä 

Kavametin ja Tibnorin yhteistyö alkoi jo yli 30 vuotta sitten. Yhteistyö on tiivistä, ja kumppanuus säilynyt lujana koko ajan. Tibnorin ammattitaito on tärkeää myös Kavametin globaalin kilpailukyvyn kannalta. ”Ymmärrämme toistemme tarpeet sekä niiden tärkeyden puolin ja toisin”, toteaa Kavametin toimitusjohtaja Kimmo Liljamaa. 

Kavamet-Konepaja Oy on pitkän historian omaava teräsrunkorakenteita ja konepajatuotteita valmistava yritys. Tibnor on toiminut Kavametin terästoimittajana aivan toiminnan alkumetreiltä saakka. Pitkään jatkunut yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen, Tibnorin toimitusvarmuuteen sekä materiaalien hyvään hinta-laatusuhteeseen. ”Teräsrakenteita toimitamme esimerkiksi liikerakennuksiin, teollisuuden kattilarakennukseen ja erilaisiin urheilukeskuksiin. Konepajatuotteet menevät taas tehtaiden tuotantolinjojen toteutuksiin erilaisilla laajuuksilla”, kertoo Liljamaa.

”Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla kokonaispakettina aina suunnittelusta valmiiseen, avaimet käteen -periaatteella toteutettuun luovutukseen saakka. Tilaaja voi itse määritellä, millaisen toteutuksen haluaa”, Liljamaa kertoo. ”Jo tarjousvaiheesta lähtien suunnittelemme Tibnorin kanssa eri vaihtoehtoja tehtävälle rakenteelle. Toimimme kokonaisketjutuksessa hyvin tiiviisti yhteistyössä loppuasiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi.”

Liljamaan mukaan Tibnor erottuu markkinoilla edukseen nopean reagointikykynsä, esivalmistelupalveluidensa ja toimitusvarmuutensa ansiosta. Kavametin päivittäinen työskentely on helppoa, kun mukana on luotettava kumppani, jonka kanssa voi puhua suoraan. ”Konkreettiset hyödyt Tibnorin kanssa työskentelystä tulevat esille nopeassa reagoinnissa. Heiltä saamamme nopeat vastaukset edesauttavat tuotannon suunnittelua ja tuotteen nopeampaa läpimenoa. Hyöty tulee yhteistyön toimivuudesta koko ketjutuksen ajalta”, Liljamaa summaa. 

”Voin ehdottomasti suositella Tibnoria juuri yhteistyön toimivuuden takia. Teemme töitä kohti yhteistä päämäärää.”

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.