text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor tarjoaa Steralle toimitusvarmuutta sekä yhteisiä vastuullisia arvoja

Stera Technologies on kansainvälisesti toimiva teknologiayritys. Yritys työllistää yli 900 korkean osaamisen ammattilaista Suomessa ja Virossa seitsemällä eri paikkakunnalla. Konsernin tuotteita ja palveluita ovat sopimusvalmistuspalvelut, Stera laite- ja jakokaappituotteet, SteraLux LED-valaisinjärjestelmät sekä SteraSmart – tuotantoautomaatioratkaisut ja langattomat tuotantoympäristön seurantajärjestelmät. 

”Tibnor on jo vuosien ajan ollut Steralle tärkeä yhteistyökumppani. Edellytämme toimittajiltamme laajan tuotevalikoiman lisäksi korkeaa toimitusvarmuutta ja Tibnorin kaltainen lähimarkkinoilla toimiva materiaalitoimittaja on ehdoton edellytys  oman valmistusketjumme toimivuuden kannalta. Steralle tyypillistä sopimusvalmistajana on se, että tarpeet niin materiaalityyppien kuin voluumien osalta muuttuvat nopeasti. Silloin tarvitaan toimittajaa, jonka laatu on luvatun mukaista ja toimitukset tulevat ajallaan. Omat yhteyshenkilömme Tibnorilla ovat hyvin tavoitettavissa ja varmistavat osaltaan, että kaikki sujuu sovitusti.

Steran arvoissa korkealla on vastuullisuus ja kestävä kehitys. Edellytämme samoja arvoja myös yhteistyökumppaneiltamme. SSAB on tulevaisuudessa sitoutunut fossiilivapaaseen tuotantoon ja investoi siihen. Tämä tukee myös Steran kestävän kehityksen periaatteita ja varmasti lujittaa yhteistyötämme entisestään” toteaa Steran liiketoimintajohtaja Jarkko Vähä-Tahlo.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.