text.skipToContent text.skipToNavigation

Suomen Putkilaserin Tommi Hildén kiittelee
Tibnorin verkkokaupan kätevyyttä

Suomen Putkilaser Oy:n hankinnoista vastaava Tommi Hildén on toiminut joulukuun alussa käyttöön otetun Tibnorin verkkokaupan pilottikäyttäjänä, joten kokemusta sen käytöstä on ehtinyt kertyä hänelle jo muutaman kuukauden verran. Hildén kertoo verkkokaupan helpottaneen tilausten tekemistä merkittävästi: ”Käytän verkkokauppaa päivittäin ja kaiken kaikkiaan tilaaminen on nopeutunut verkkokaupan myötä. Nyt voin tehdä tilauksen mihin kellonaikaan tahansa kotoa, työpaikalta tai vaikka kesämökiltä – missä vaan on toimiva nettiyhteys.”

Tuotevalikoima, hinnat ja saatavuus ovat Tibnorin verkkokaupassa aina ajan tasalla ja lisäksi tuotteiden tarkemmat tuoteinfot ja mahdolliset asiakirjat ovat siellä nähtävissä. Samoin tein saatavilla olevat tiedot helpottavat myös Hildénin työtä. ”On kätevää, että pääsen näkemään tuotteiden hinnat ja saatavuuden heti. Aikaisemmin lähetin tiedustelut ja tilaukset sähköpostilla ja vastauksen odottamiseen ja edes takaisin kirjoitteluun kului aikaa. Nyt saan tehtyä tilauksen silloin kuin se itselleni parhaiten sopii ja tilausprosessi on nopeutunut huikeasti”, kiittelee Hildén.

Tibnorin varastotuotteet, eli kaikki maksimissaan 12 metriä pitkät tuotteet ovat saatavilla verkkokaupan valikoimasta.”Olen tilannut käytännössä kaikki varastomittatuotteet verkkokaupan kautta. Erikoistarpeiden osalta olen edelleen yhteydessä Tibnorin yhteyshenkilööni”, kertoo Hildén.

Hän on kokenut verkkokaupan käytön helpoksi ja nopeaksi: ”Verkkokauppa on todella helppokäyttöinen ja pääsin mutkattomasti alkuun ilman sen kummempia opastuksia. Jos on käyttänyt minkäänlaista vastaavaa palvelua, pääsee kyllä nopeasti kärryille tästäkin”, tuumaa Hildén.

Tilaa silloin kun sinulle sopii

Rekisteröitymällä asiakkaaksemme, pääset tilaamaan verkkokaupan laajasta valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivana hetkenä. Rekisteröityminen on täysin maksutonta.

Rekisteröidy täällä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.