text.skipToContent text.skipToNavigation

Tukimet

Saumatonta yhteistyötä

Tukimet Oy on kotimaisia apuvälineitä valmistava raumalaisyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia rollaattoreita, nousutukia ja invavessojen tukikaiteita. Tuotteiden pääraaka-aine on metalliputki, jota yritykselle toimittaa Tibnor Oy. Tukimetin toimitusjohtaja Jani Hiljanen on tyytyväinen 90-luvulla alkaneeseen yhteistyöhön.

Kaikissa Tukimetin valmistamissa tuotteissa käytetään jonkinlaista metalliputkea. Saumattomasta yhteistyöstä raaka-ainetoimittajan kanssa on paljon hyötyä. Hiljasen mukaan yhteistyö auttaa molempia yrityksiä kehittämään toimintaansa. ”Tibnor toimittaa meille pääraaka-ainettamme metalliputkea, lähinnä 25- ja 22-millistä huonekaluputkea”, Hiljanen kertoo.

Kehitysideoita ja lisäarvoa lopputuotteisiin

”Kilpailutushan kuuluu tämän päivän rutiineihin. Tibnorin kanssa jatkamme yhteistyötä kilpailutusten jälkeenkin sen vuoksi, että heillä on todella vankka osaaminen. Heidän osaamisensa on tarjonnut meille myös sellaista apua, jota emme ole osanneet vaatia tai pyytää”, Hiljanen mainitsee. 

Tärkeimpiä kriteereitä materiaalintoimittajalle on Hiljasen mukaan raaka-aineen korkea laatu sekä hyvä toimitusvarmuus. Koska Tukimet tahtoo jatkuvasti kehittää omia tuotteitaan, on myös yhteistyökumppanin tuki tuotekehityksessä tärkeä. Hiljasen mukaan Tibnorin osaaminen näkyy myös Tukimetin lopputuotteiden parantumisena.

”Olemme saaneet Tibnorilta hyviä ehdotuksia. Nykyisin esimerkiksi saamme metalliputkea määrämittaan leikattuna ja valmiiksi rei’itettynä. Se helpottaa työtämme todella paljon. Kun halusimme tehdä aiempaa enemmän painoa kestäviä rollaattoreita, Tibnor ehdotti, että voisi toimittaa meille vahvempaa putkimateriaalia tehdastoimituksena”, Hiljanen kuvailee.

Parasta Tibnorin kanssa työskentelyssä on Hiljasen mukaan yhteistyön sujuvuus. Tibnorin henkilökuntaan on helppo ottaa kontaktia, ja kysymyksiin vastataan nopeasti. Hiljasen mukaan Tibnor ottaa palautetta hyvin vastaan ja kehittyy saamansa palautteen myötä. ”Tibnor pystyy palveluillaan ja tuotteillaan tarjoamaan enemmän arvoa kuin asiakas osaa odottaa”, Hiljanen toteaa. 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.