text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor toimitti riistaritilät VT9 riista-aitaan

Varsinais-Suomen ELY-keskus parantaa liikenneturvallisuutta Loimaalla rakentamalla riista-aitaa valtatielle 9. Riista-aidan rakentamisella pyritään vähentämään peuraeläinonnettomuuksia, joita alueella sattuu runsaasti. Tibnor toimitti riista-aidan riistaritilät.

Riista-aitaa rakennetaan noin 2200 m matkalle. Osuudelta suljetaan muutamia maatalousliittymiä, joihinkin maatalousliittymiin asennetaan portti ja yksityistieliittymiin asennetaan riistaritilät. Riistaritilässä ei ole suljettavaa porttia, mutta sorkkaeläimet eivät mielellään ylitä ritilää ja näin eläimet saadaan pidettyä pois autotieltä.

Destian tienparannustyömaan vastaava työnjohtajan Jami Rinteen mukaan Tibnorin toimittamat ritilät oli helppo asentaa ja liittää kahdesta osasta pulttiliitoksella. Ritilän holkkeihin asennettaan vielä riista-aidan tolpat johon aita katkeaa liittymän kohdalla. Riistaritilä ehkäisee hirvieläinten kulkua liittymästä valtatielle sillä ritilä tuntuu eläimen sorkan alla epämukavalta ja se ei sitä mielellään ylitä.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.