text.skipToContent text.skipToNavigation

Vepe luottaa yhteistyöhön Tibnorin kanssa

Vuonna 1934 perustettu Vepe Oy Peltonen suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennustyömaa-, urheilu- ja aitatuotteita. Vepen tehtävänä on luoda varmuutta ja toimivuutta ja yrityksen tuoterepertuaariin kuuluvat muun muassa rakennustyömaiden suojakaiteet, askelmat, työtasot ja kulkutiet. Liikuntapaikoille Vepe valmistaa korkealaatuisia jääkiekkokaukaloita ja monitoimikenttiä – lisäksi yritys on tunnettu aitaratkaisuista, joilla suojataan niin teollisuusalueet, satamat kuin varastotkin. Koko tuotevalikoimaa yhdistää Vepen omalla tehtaalla valmistettavat teräsrakenteet. 

Rakennustyömaiden, aluesuojaamisen sekä urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen tuotteiden koko tuotantoprosessi suunnittelusta hankintaan, tuotantoon ja asennukseen saakka tapahtuu Vepen toimesta. Vepelle on ominaista jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen.   

”Kun tuotantoprosessi on huolellinen ja mietitty, ovat Vepen tuotteet kestäviä, pitkäikäisiä ja viimeisteltyjä – asiakkaan luottamuksen arvoisia. Laatu on tuotteidemme lähtökohta. Valmistuksessa käytämme parhaita raaka-aineita, ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä Tibnorin kanssa. Myös työturvallisuus ja tehokkuus ovat molempien yritysten toimintaa ohjaavia tekijöitä”, kiteyttää Vepe Oy Peltosen hankintajohtaja Jukka Perttilä. 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.