text.skipToContent text.skipToNavigation

Vestre

Pohjoismaista designia ja yhteistyötä 

Motalan rantabulevardilta Times Squarelle New Yorkissa – norjalaisen Vestren ulkokalusteet kaunistavat kohtaamispaikkoja ympäri maailman. Designiin, ympäristöön ja laatuun keskittyvä yritys on valmistanut tuotteitaan tyytyväisille asiakkaille jo 70 vuoden ajan.

Vestre perustettiin 1947 norjalaisessa kaupungissa nimeltä Haugesund. Nykyään yrityksen pääkonttori on Oslossa, mutta kalusteet valmistetaan Torsbyssä, Ruotsissa. Torsbyhyn tulevat kaikki raaka-aineet teräksestä mäntyyn, jotka sitten muuttuvat kauniiksi ja kestäviksi kalusteiksi.

"Vestre syntyi Pohjanmeren kovissa olosuhteissa tuulten ja meriveden armoille. Siksi meillä on alusta alkaen ollut todella kovat vaatimukset kalusteillemme. Tarjoamme esimerkiksi 15 vuoden takuun kaikille tuotteillemme", sanoo Stefan Tjust, Vestren tehtaanjohtaja Torsbystä.

Vain parasta terästä

Pitkä takuuaika vaatii paljon kalusteissa käytetyiltä materiaaleilta. Vestrelle kelpaa vain paras teräs, puu ja esikäsittely. Myös ympäristöasiat ja kestävä kehitys ovat tärkeää yritykselle, joka lanseerasi keväällä Joutsenmerkityn puistonpenkin. "Se on maailman ensimmäinen Joutsenmerkitty ulkokaluste, tehty teräksestä ja pellavaöljyllä kyllästetystä männystä", kertoo Stefan Tjust ylpeänä. Vastuullisuustyö tarkoittaa yritykselle paljon muutakin. Käynnissä on mm. projekti, jonka tavoitteena on tuottaa tehtaalle sähköä aurinkopaneelien avulla sekä suunnitelma hiilidioksidipäästöjen kompensoinnista.
Vestre vaatii laatua ja sitoutumista myös toimittajiltaan. Tibnor on jo monta vuotta toimittanut kaiken teräksen Vestren tuotteisiin.

"Tämä on huolellisesti harkittu valinta. Terästeollisuudellahan on kohtuullisen korkeat hiilidioksidipäästöt, mutta Tibnorilta ostamamme teräs on yksi ympäristön kannalta kestävimmistä ratkaisuista", kertoo Tjust ja jatkaa:

"Mitä tulee ympäristöön, Tibnor toimii terästeollisuuden etujoukoissa ja se on meille todella tärkeää. Ratkaisevaa yhteistyöllemme on myös se, että Tibnorilla on hyvä seuranta, toimitus ja kaupintavarasto täällä Torsbyssä. Lisäksi Tibnor on yhdessä SSAB:n kanssa toimittanut meille tuotteita erikoismitoin, jotta olemme pystyneet minimoimaan toleranssit. Näin säästämme sekä ympäristöä että rahaa, kun tuotantomme on tasalaatuisempaa ja saamme tehtyä enemmän kalusteita yhdestä erästä."

Tulevaisuuteen Stefan Tjust suhtautuu luottavaisesti. "Uskomme vahvaan kasvuun ja siihen, että kalusteemme löytyvät yhä useammasta kohtauspaikasta maailmalla."

Lyhyesti

Vestre
Vestre on johtava ulkokalusteiden valmistaja. Kalusteita löytyy useista kaupungeista, puistoista ja julkisista tiloista. Vestre työskentelee tunnettujen pohjoismaisten suunnittelijoiden kanssa ja se on saanut lukuisia palkintoja designistaan. Tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista Ruotsissa ja Norjassa.

Haaste
Laadukkaiden ja kestävien kalusteiden suunnittelu ja tuotanto siten, että kalusteet kestävät mahdollisimman kauan ja ovat ympäristövaikutuksiltaan mahdollisimman pieniä – lähtien teräksestä, josta kalusteet tehdään.

Ratkaisu
Tibnor toimittaa kaikki terästuotteet, joita Vestre tarvitsee tuotannossaan. Kokonaisuuteen kuuluu myös monta logistista yksityiskohtaa: kaupintavarasto, ”Make To Stock” -valmistuotevarasto särmätylle ja poratulle putkelle Lannan yksiköstä sekä jatkuvia toimituksia keskusvarastosta Köpingistä. Pitkäaikainen yhteistyösopimus takaa vakauden, johon yhteistyön kehittäminen ja jatkuva parantaminen perustuu.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.