text.skipToContent text.skipToNavigation

Paranna kilpailukykyäsi SSAB:n rakenneputkien ja Tibnorin esivalmistuspalveluiden avulla  

Lähetysaika: 16.6.2021 / 40 min

SSAB valmistaa rakenneputkia, joiden ominaisuudet ylittävät useimmat standardit. Tibnor tarjoaa korkealaatuisia esikäsittelypalveluita ja varastoratkaisuja. SSAB:n rakenneputket yhdessä Tibnorin esikäsittelypalveluiden kanssa mahdollistavat tuotannon tehostamisen ja korkealaatuisten lopputuotteiden toimittamisen. Tervetuloa webinaariin, jossa kerrotaan, miten voit hyödyntää SSAB:n rakenneputkien ainutlaatuisia materiaaliominaisuuksia ja Tibnorin korkean tason palveluita kilpailukykysi parantamiseksi.

Tuottavuus

Webinaari antaa yleiskuvan siitä, miten voit hyödyntää SSAB Domex Double Grade -rakenneputkia, standardivaatimuksia parempia toleransseja, erinomaista hitsattavuutta ja lujaa terästä kustannusten alentamiseen ja parempien lopputuotteiden valmistamiseen. Kerromme myös, miten voit hyödyntää Tibnorin Hyvinkään yksikön tarjoamia rakenneputkien esikäsittely- ja varastopalveluja Suomessa.

Uusi EN-standardi

Uusi EN-standardi 10219:3 otettiin käyttöön marraskuussa 2020. Webinaarissa kerrotaan, miten tämä voi vaikuttaa sinuun suunnittelijana tai valmistajana.

Ympäristötuoteselosteet

Kestävän kehityksen näkökohdat ovat yhä tärkeämpiä teollisuudessa. SSAB:n tavoitteena on tuoda fossiilivapaa teräs markkinoille ensimmäisenä maailmassa. SSAB:n rakenneputkien ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta esitetään ympäristöselosteessa (EPD).  Webinaarissa esitellään lyhyesti SSAB:n rakenneputkien ympäristöselosteen sisältö ja sijaintipaikka.

Puhujat

Raimo Räsänen
Liiketoimintapäällikkö, Tibnor Hyvinkää

Raimo Räsänen toimii liiketoimintapäällikkönä Tibnorin Hyvinkään yksikössä, joka vastaa pitkien hiiliteräsmateriaalien varastoinnista ja esikäsittelypalveluista Suomessa. Raimolla on 10 vuoden kokemus teräsalalta eri tehtävissä niin Ruukilla kuin Tibnorissa.

Juha Ikkala
Product Manager, SSAB

Juha Ikkala toimii tuotepäällikkönä SSAB Europe Oy:ssa. Hänellä on DI-tutkinto ja MQ-tutkinto. Hän on ollut Ruukin/SSAB:n edustaja Cidectissä vuodesta 2006 lähtien. 20 vuoden kokemus rakenneputkista erilaisissa kehitys- ja tuotepäällikkötehtävissä antaa hyvän pohjan uusien sovellusten löytämiseen ja asiakkaiden tarpeiden selvittämiseen.

Jukka Latvatalo
Sales Manager, SSAB

Jukka Latvatalo on vastuussa SSAB:n putkien ja avoprofiilien myynnistä Suomen ja Baltian alueella. Jukalla on pitkä kokemus alalta työskenneltyään Rautaruukilla ja SSAB:lla yhteensä yli 20 vuotta.

Katso nyt

Katso webinaari täyttämällä alla oleva lomake. 

Lähettämällä lomakkeen, annat Tibnorille luvan käsitellä henkilötietojasi ja hyväksyt tietosuojaselosteemme. Noudatamme aina paikallista lainsäädäntöä tietojen käsittelyssä.

Täytä kaikki kentät oikein.Tapahtui tekninen virhe.Thank you for your submission.
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.