text.skipToContent text.skipToNavigation

Paranna jauhemaalattujen tuotteiden pinnanlaatua ja korroosionkestoa Galvannealed-pinnoitteella 

Lähetysaika: 26.5.2021 klo 13.00 

Galvannealed-pinnoite (ZF) on sinkki-rautaseospinnoite, jolla on erinomainen vastushitsattavuus ja maalattavuus. Tämä pinnoite soveltuu erittäin hyvin pistehitsaukseen ja korkealaatuista maalipintaa vaativiin käyttökohteisiin.

Optimoitu maalaukseen ja parantamaan tuottavuutta

Galvannealed-pinnoite tarjoaa ensiluokkaisen ja kestävän maalipinnan vaativissakin olosuhteissa. Galvannealed-pinnoitteen pinta on hienojakoinen, joten maalatusta pinnasta tulee edustava, ja samalla maali kiinnittyy pintaan tiiviisti. Galvannealed-pinnoitteilla on lisäksi erinomainen korroosionkestävyys maalattuna.

Webinaarissa keskustellaan siitä, kuinka Galvannealed-pinnoite tarjoaa:

  • houkuttelevammat tuotteet – paras maalattu pinta
  • pidempi käyttöaika maalatuille tuotteille
  • alhaisemmat hitsauskustannukset
  • alhaisemmat laserleikkauskustannukset
  • tehokkaampi muovaus ja lävistys.

Puhujat

Juha Tuomisto
Technical Development Manager, SSAB

Juha Tuomisto on työskennellyt sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueenaan ohutlevytuotteet.

Erkki Krankkala
Technical Development Manager, SSAB

Erkki Krankkala on työskennellyt myynnissä ja teknisessä asiakaspalvelussa sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä jo 34 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueinaan kuumavalssatut, kylmävalssatut ja metallipinnoitetut tuotteet.

Olli Sivula
Aluepäällikkö, Tibnor Oy

Olli Sivula on vastuussa Tibnorin Itä-Suomen aluemyynnistä sekä Seinäjoen palvelukeskuksen erillisestä esikäsiteltyihin tuotteisiin keskittyvästä Parts-myynnistä. Hänellä on kokemusta terästeollisuudesta vuodesta 2007 alkaen, jolloin työsuhde silloisen Ruukki Metalsin kanssa alkoi.

Katso tallenne nyt

Rekisteröidy tähän webinaariin ja katso se heti

Katso nyt