text.skipToContent text.skipToNavigation

Paranna jauhemaalattujen tuotteiden pinnanlaatua ja korroosionkestoa Galvannealed-pinnoitteella 

Lähetysaika: 26.5.2021 / 41 min 

Galvannealed-pinnoite (ZF) on sinkki-rautaseospinnoite, jolla on erinomainen vastushitsattavuus ja maalattavuus. Tämä pinnoite soveltuu erittäin hyvin pistehitsaukseen ja korkealaatuista maalipintaa vaativiin käyttökohteisiin.

Optimoitu maalaukseen ja parantamaan tuottavuutta

Galvannealed-pinnoite tarjoaa ensiluokkaisen ja kestävän maalipinnan vaativissakin olosuhteissa. Galvannealed-pinnoitteen pinta on hienojakoinen, joten maalatusta pinnasta tulee edustava, ja samalla maali kiinnittyy pintaan tiiviisti. Galvannealed-pinnoitteilla on lisäksi erinomainen korroosionkestävyys maalattuna.

Webinaarissa keskustellaan siitä, kuinka Galvannealed-pinnoite tarjoaa:

  • houkuttelevammat tuotteet – paras maalattu pinta
  • pidempi käyttöaika maalatuille tuotteille
  • alhaisemmat hitsauskustannukset
  • alhaisemmat laserleikkauskustannukset
  • tehokkaampi muovaus ja lävistys.

Puhujat

Juha Tuomisto
Technical Development Manager, SSAB

Juha Tuomisto on työskennellyt sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueenaan ohutlevytuotteet.

Erkki Krankkala
Technical Development Manager, SSAB

Erkki Krankkala on työskennellyt myynnissä ja teknisessä asiakaspalvelussa sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä jo 34 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueinaan kuumavalssatut, kylmävalssatut ja metallipinnoitetut tuotteet.

Olli Sivula
Aluepäällikkö, Tibnor Oy

Olli Sivula on vastuussa Tibnorin Itä-Suomen aluemyynnistä sekä Seinäjoen palvelukeskuksen erillisestä esikäsiteltyihin tuotteisiin keskittyvästä Parts-myynnistä. Hänellä on kokemusta terästeollisuudesta vuodesta 2007 alkaen, jolloin työsuhde silloisen Ruukki Metalsin kanssa alkoi.

Katso nyt

Katso webinaari täyttämällä alla oleva lomake. 

Lähettämällä lomakkeen, annat Tibnorille luvan käsitellä henkilötietojasi ja hyväksyt tietosuojaselosteemme. Noudatamme aina paikallista lainsäädäntöä tietojen käsittelyssä.

Täytä kaikki kentät oikein.Tapahtui tekninen virhe.Thank you for your submission.
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.