text.skipToContent text.skipToNavigation

Parempaa tehokkuutta ja teräslevyn hyödyntämistä laserleikkauksella

Lähetysaika: 17.3.2022 klo 14.00 

Kuinka voit lisätä konepajasi tehokkuutta optimoimalla leikkausparametrit ja käyttämällä laserleikkaukseen kehitettyä terästä? Hanki vastauksia ja inspiraatiota SSAB:n webinaarista, joka pidetään englanniksi.

Webinaari on tarkoitettu laserleikkaus teknikoille, tuotesuunnittelijoille ja ostajille. SSAB:n laserleikkauksen asiantuntija Jukka Siltanen kertoo laserleikkauksen perusperiaatteet. Miten teräksen ominaisuudet vaikuttavat tehokkaaseen laserleikkaukseen ja mitkä ovat tärkeimmät parametrit lisäämään tuottavuutta ja mahdollistamaan korkealaatuiset laserleikkaus komponentit:

  • Tärkeimmät huomioon otettavat laserleikkaus parametrit
  • Laserleikkauksen edut muihin leikkausmenetelmiin verrattuna
  • Hyvä leikkausjälki jopa suurilla leikkausnopeuksilla
  • Ero huippulaadussa CO2-laseria käytettäessä verrattuna kuitulaseriin
  • Kovuusero käytettäessä happea ja typpeä laserleikkauksessa
  • Lopputulokseen vaikuttavien tekijöiden, kuten teräskemian, pintojen, lämpötilan ja mekaanisten ominaisuuksien vaikutus
  • Lisää tuottavuutta ja säästä kustannuksia käyttämällä laserleikkaukseen optimoitua SSAB Laser® -terästä

Puheenvuorot

Jukka Siltanen
Hitsausasiantuntija, SSAB Knowledge Service Center
Jukalla on yli 25 vuoden kokemus hitsaus- ja polttoleikkaustekniikasta. Hänen erikoisosaamistaan ​​ovat laserleikkaus ja hitsaus.

Johan Pellas
Tekninen kehityspäällikkö, SSAB Europe
Johan on työskennellyt teknisen tuen parissa SSAB:lla vuodesta 2010 ja tukenut asiakkaita teräksen laadun, suunnittelun ja tuotantoprosessien valinnan optimoinnissa. Johanilla on myös monen vuoden kokemus rakennusteollisuudesta ja teollisesta valmistuksesta.

Lutz Felder
Markkinointipäällikkö, SSAB Europe
Lutz Felderillä on yli 26 vuoden kokemus kansainvälisestä B2B-markkinoinnista. Hän aloitti SSAB:lla vuonna 2008 ja vastaa tällä hetkellä markkinoinnista Länsi-Euroopan markkinoilla sekä SSAB Laser® -brändistä.

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan

Rekisteröityminen tapahtuu SSAB:n kotisivuilla

Rekisteröidy
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.