text.skipToContent text.skipToNavigation

Pelkkä S355 teräslaji ei kerro kaikkea, ota selvää mikä on oikea materiaali tuotteisiisi

Lähetysaika: 12.5.2022 / 45 min

Yleisin toive mitä asiakkaat kysyvät myynniltä ja tekniseltä tuelta on: ”Minä haluan sitä 355 terästä!”. Tähän ei ole helppo vastata, sillä SSAB:lla on yli 30 standardi teräslajia, jossa myötölujuus on 355 MPa ja useita satoja asiakkaille räätälöityjä versioita.

Mikä on sinun erityistarpeisiin sopivin S355 materiaali?

Tämä webinaari on suunnattu tuotesuunnittelijoille, tuotantoinsinööreille, hankinnasta vastaaville sekä alan opiskelijoille. SSAB:n Technical Development Manager, Erkki Krankkala, antaa suosituksia sopivista 355 teräksistä eri käyttökohteisiin ja tuotantomenetelmiin sekä antaa yleiskuvan standardivastaavuuksista.

Janne Miettinen, Business Development Manager Tibnorilta, kertoo 355 teräslajien saatavuudesta suoraan standardivarastosta sekä esikäsittelymahdollisuuksista kuten särmäys, leikkaus, sinkopuhallus, maalaus jne. mitä Tibnor voi tarjota.

Webinaarissa kerromme:

  • Suosituksia sopivista 355 teräksistä eri käyttökohteisiin ja tuotantomenetelmiin
  • Standardi 355 teräksen ja SSAB:n merkkituotteiden kuten SSAB Laser, SSAB Multisteel and SSAB Domex terästen erot
  • Kustannussäästöt ja parempi tuottavuus kun käytetään korkealaatuista 355 terästä
  • Yleiskatsaus kaikista 355 teräslajeista mitä SSAB voi tarjota
  • Yleiskatsaus 355 terästen standardeista
  • Tibnorin standardivarasto 355 laaduista ja esikäsittelymahdollisuudet
  • Webinaarin lopuksi kysymys/vastausosio, jossa voitte esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Puheenvuorot

Janne Miettinen
Business Development Manager, Tibnor
Janne Miettinen on työskennellyt myynnissä, ostossa ja teknisessä asiakaspalvelussa, sekä yritysjohdon eri tehtävissä teräksen parissa 30 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii Tibnor Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkönä Suomen markkina-alueella.

Erkki Krankkala
Technical Development Manager, SSAB
Erkki Krankkala on työskennellyt myynnissä ja teknisessä asiakaspalvelussa sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä jo 35 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueinaan kuumavalssatut, kylmävalssatut ja metallipinnoitetut tuotteet.

Tero Rasmus
Technical Development Manager, SSAB
Tero Rasmus on työskennellyt teräksen valmistuksen ja käytettävyyden parissa viimeiset 17 vuotta. Asiakkaiden kanssa toimimisesta on sekä kansainvälistä että kotimaista kokemusta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomessa keskittyen Raahessa valmistettuihin tuotteisiin.

Katso nyt

Katso webinaari täyttämällä alla oleva lomake. 

Lähettämällä lomakkeen, annat Tibnorille luvan käsitellä henkilötietojasi ja hyväksyt tietosuojaselosteemme. Noudatamme aina paikallista lainsäädäntöä tietojen käsittelyssä.

Täytä kaikki kentät oikein.Tapahtui tekninen virhe.Thank you for your submission.
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.