text.skipToContent text.skipToNavigation

SSAB:n Galfan ja Galvannealed -pinnoitteet haastavat muut metallipinnoitetut levyt erinomaisilla ominaisuuksillaan

Lähetysaika: 07.9.2023 / 13.00 EEST

Hyödyllinen tietopaketti siitä, kuinka voit korvata perinteisen sinkkipinnoitteen ja muut pinnoitteet Galfan-pinnoitteella ja saada paremman korroosionkestävyyden, paremman muovattavuuden ja alhaisemmat kustannukset. Paranna pinnanlaatua ja korroosiokestoa jauhemaalatuissa tuotteissa Galvannealed-pinnoitteella. Tervetuloa kattavaan 40 minuutin webinaariin.

Galfan (ZA) on sinkki-alumiinipinnoite, joka tarjoaa paremman korroosiosuojan ja paremmat muovausominaisuudet kuin perinteinen sinkkipinnoite, mutta voi olla myös hyvä vaihtoehto muille sinkkipinnoitteille.

Vahva korroosionkestävyys pidentää teräksen käyttöikää. Korvaamalla perinteinen sinkkipinnoite ohuemmalla Galfan-pinnoitteella, teräs on paremmin hitsattavaa ja muovattavaa säilyttäen samalla hyvän korroosionkestävyyden.

Tässä webinaarissa opit lisää siitä milloin Galfan pinnoite voi olla hyvä materiaalivalinta sinulle. Tutustumme myös Galfan pinnoitteen hyviin tuloksiin pitkäaikaisissa korroosiokokeissa ulko-olosuhteissa.

Galvannealed-pinnoite (ZF) on sinkki-rautaseospinnoite, jolla on erinomainen vastushitsattavuus ja maalattavuus. Tämä pinnoite soveltuu erittäin hyvin pistehitsaukseen ja korkealaatuista maalipintaa vaativiin käyttökohteisiin. Galvannealed-pinnoite tarjoaa ensiluokkaisen ja kestävän maalipinnan vaativissakin olosuhteissa. Galvannealed-pinnoitteilla on lisäksi erinomainen korroosionkestävyys maalattuna. 

Webinaarissa käsitellään muun muassa seuraavia alueita:

  • Galfan pinnoitteen edut.
  • RISE-korroosiotyyppihyväksyntä.
  • Tulokset 8 vuoden ulkokorroosiokokeista.

Galvannealed pinnoite tarjoaa:

  • Houkuttelevammat tuotteet - Paras maalattu pinta
  • Pidempi käyttöaika maalatuille tuotteille
  • Alhaisemmat hitsauskustannukset
  • Alhaisemmat laserleikkauskustannukset
  • Tehokkaampi muovaus ja lävistys

Esimerkkejä tuotteista, joissa Galfan ja Galvannealed pinnoitetta käytetään nykyään.

Puheenvuorot

Erkki Krankkala
Technical Development Manager, SSAB

Erkki Krankkala on työskennellyt myynnissä ja teknisessä asiakaspalvelussa sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä jo 36 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueinaan kuumavalssatut, kylmävalssatut ja metallipinnoitetut tuotteet.

Juha Tuomisto
Technical Development Manager, SSAB

Juha Tuomisto on työskennellyt sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueenaan ohutlevytuotteet.

Niina Karppinen
Sales Development Manager, Tibnor

Niina Karppinen on työskennellyt teräksen parissa niin myynnissä kuin myös laadussa 16 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii Tibnor Oy:n Etelä-Suomen myynnissä sekä myynnin kehitysryhmässä vastuualueenaan ohutlevyjen valmistus / kylmävalssatut ja metallipinnoitetut levyt.

Katso nyt

Katso webinaari täyttämällä alla oleva lomake. 

Lähettämällä lomakkeen, annat Tibnorille luvan käsitellä henkilötietojasi ja hyväksyt tietosuojaselosteemme. Noudatamme aina paikallista lainsäädäntöä tietojen käsittelyssä.

Täytä kaikki kentät oikein.Tapahtui tekninen virhe.Thank you for your submission.
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.