text.skipToContent text.skipToNavigation

Voit lisätä tuottavuutta käyttämällä SSAB Laser® -terästä 

Lähetysaika: 5.5.2021 / 42 min 

Kerromme webinaarissa, miksi SSAB Laser® on paras teräs nopeaan ja tarkkaan laserleikkaukseen.

Erittäin hyvä kylmämuovattava rakenneteräs, jolla on erinomaiset laserleikkausominaisuudet. SSAB Laser® parantaa tuottavuutta ja lopputuotteen laatua. SSAB Laser® -levyille annetaan tasomaisuustakuu myös laserleikkauksen jälkeen.

  • Tasomaisuustakuu myös leikatuille kappaleille 3 mm/m
  • Nestauksen optimointi
  • Korkealaatuinen leikkausreuna
  • Erinomainen muovattavuus
  • Sama taivutussäde molempiin valssaussuuntiin
  • Särmäyssäde 0xt SSAB Laser® MC Plus teräslajeille

Kerromme myös todellisista käyttökohteista, joissa asiakkaat käyttävät SSAB Laser® -materiaalia ja ovat pienentäneet tuotantokustannuksia ja kasvattaneet tehokkuutta tuotannossa.

Puhujat

Erkki Krankkala
Technical Development Manager, SSAB

Erkki Krankkala on työskennellyt myynnissä ja teknisessä asiakaspalvelussa sekä Rautaruukilla että SSAB:lla yhteensä jo 34 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii SSAB Europen teknisessä tuessa Suomen ja Baltian alueella vastuualueinaan kuumavalssatut, kylmävalssatut ja metallipinnoitetut tuotteet.

Marko Karppinen
Aluepäällikkö, Tibnor, Etelä-Suomi

Marko Karppinen on vastuussa Etelä-Suomen alueen myynnistä ja sen kehittämisestä. Hän kuuluu Tibnorin Suomen johtoryhmään. Teräsalan kokemusta häneltä löytyy noin 17 vuoden ajalta niin tukkukaupasta kuin tehdasmyynnistä, joista 15 vuotta Tibnorin / Ruukin palveluksessa.

Katso nyt

Katso webinaari täyttämällä alla oleva lomake. 

Lähettämällä lomakkeen, annat Tibnorille luvan käsitellä henkilötietojasi ja hyväksyt tietosuojaselosteemme. Noudatamme aina paikallista lainsäädäntöä tietojen käsittelyssä.

Täytä kaikki kentät oikein.Tapahtui tekninen virhe.Thank you for your submission.
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.