text.skipToContent text.skipToNavigation

Logistiikka

Teräs- ja metallitoimitukset varastostamme lyhyellä varoitusajalla

Haluatko materiaalia varastostamme lyhyellä varoitusajalla siten, että  voit itse välttää teräksen ja metallien varastoinnin ja voit tilata lisää heti kun  tarvitset? Vai onko meneillään projekti, jossa materiaalivirtauksen on toimittava keskeytyksettä päivästä toiseen? Jotkut tarvitsevat nopeita toimituksia varastosta, toiset puolestaan enemmän esikäsittelyä. Tilanteestasi riippumatta Tibnor voi auttaa. Ohjailemme materiaalivirtausta asiantuntevasti juuri siten, että se soveltuu kunkin asiakkaan tuotantoon. Olemalla aktiivinen osa yrityksesi teräksen ja metallien toimitusketjua vaikutamme toimintasi kannattavuuteen.

Meillä on taitavasti kehitetty jakelujärjestelmä ja meillä on tarjolla monia erilaisia jakeluratkaisuja. Jakelu voidaan toteuttaa rekkojen vuoroaikataulujen tai reittiliikenteen mukaisesti, jolloin samassa kuormassa on muidenkin asiakkaiden tavaraa ja asiakas purkaa lastin itse. Se on hyväksi myös ympäristön kannalta.

Kaikki aina 24 tunnin varastotoimituksista tarkasti tarpeiden mukaisesti mukautettuihin yksilöllisiin materiaalivirtauksiin ovat mahdollisia. Tarpeesta riippumatta haluamme, että asiakkaamme voivat pienentää sekä sidottua pääomaansa että ympäristövaikutustaan samalla kun he voivat vapauttaa resursseja ja tilaa omalle ydinosaamiselleen.

Älykkäät logistiikkaratkaisut ovat näennäisesti vaatimattomia, mutta itse asiassa ne säästävät sekä aikaasi että rahaasi. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi ja vaatimuksistasi, niin etsimme yhdessä yrityksellesi parhaan ratkaisun.

Logistiikkapalvelut

  • Suoratoimitukset sinun tarpeisiisi 
  • Varastotoimitukset
  • Valmisvarasto 
  • Räätälöidyt pakkaukset
  • Räätälöidyt lavamerkinnät

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Sulje Nopea tilaus
Sulje Toimitusvaihtoehdot
Tämä päivä Valittu toimituspäivä Saatavilla oleva toimituspäivä

Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.