text.skipToContent text.skipToNavigation

Töihin Tibnorille - The natural choice

Liity joukkoomme

Töissä myynnissä

"Joustavuutta ja vastuuta"

Kuvittele itsesi tekemässä yhteistyötä teollisuuden alan johtavien asiakkaiden kanssa. Tibnorin myyntineuvottelijat, myyntipäälliköt, liiketoimintapäälliköt, asiakasvastaavat tai tuoteasiantuntijat työskentelevät niin suurten monikansallisten kuin pienten asiakasyritysten kanssa. Jokainen asiakas osaltaan vaikuttaa jatkuvasti kehittyvän ja elinvoimaisen Pohjolan kilpailukykyyn.

Jos kysyt myynnin työntekijöiltämme, Tibnor on näköalapaikka teollisuuden alalle. Tibnorilla saat vastuuta ja pääset olemaan mukana mielenkiintoisissa kehitysprojekteissa. Tibnor koetaan myös joustavaksi työnantajaksi.
Myyntikonttoreita sijaitsee ympäri Suomen: Hyvinkään, Järvenpään ja Seinäjoen teräspalvelukeskusten yhteydessä toimivien konttoreiden lisäksi myyntiä tehdään muun muassa Kouvolassa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Pia Huitti on työskennellyt Etelä-Suomen myyntiryhmässä Tampereen toimipisteessä marraskuusta 2021 alkaen: ”Minulla on aiempaa kokemusta samalta alalta ja saman tyyppisistä tehtävistä ja kun huomasin mielenkiintoisen avoimen paikan Tibnorilla, päätin hakea”.
 
Pian työtehtäviin kuuluu pääosin tilausten käsittely, hinnoittelu ja tarjousten laatiminen, asiakastietojen ylläpito sekä erilaisiin asiakkaiden tiedusteluihin vastaaminen ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen.

”Työssäni parasta on erittäin monipuoliset, vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät. Koko ajan oppii jotakin uutta, mihin osaltaan vaikuttaa kattava tuote- ja palveluvalikoimamme ja laajan asiakaskuntamme erilaiset tarpeet, joita saamme ratkaista. Tibnor tarjoa myös erittäin hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen”, kiittelee Pia.

Riku Frigård on aloittanut Tibnorin palveluksessa loppuvuodesta 2015. ”Valmistumiseni jälkeen olin kesätöissä SSAB:lla Kankaanpään tehtaalla ja kesän aikana bongasin Tibnorin työpaikkailmoituksen. Sillä tiellä ollaan!”

Rikun työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltainen myyntityö vastuuasiakkaille: ”Työpäiväni koostuvat tarjousten ja tilausten käsittelystä, yhteydenpidosta ja käynneistä asiakkaisiin sekä tietysti myynnin suunnittelusta. Lisäksi olen mukana Suomen myynnin kehitysryhmässä, missä suunnitellaan uusia ja parempia toimia myynnin kasvattamiseksi ja helpottamiseksi.”

”Parasta työssäni on kohtaamiset asiakkaan kanssa, lisäksi kivat työkaverit Turun konttorilla tuovat iloa työpäiviin. Työssäni pääsen tutustumaan eri aloihin ja oppimaan sen myötä koko ajan uutta”, kertoo Riku.

The natural choice

Liity nyt ja työskentele Tibnorissa

Avoimet työpaikat
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.