text.skipToContent text.skipToNavigation

Töissä opiskelujen ohessa

“Mahdollisuus kehittyä ja saada vastuuta”

Haluaisitko työskennellä pohjoismaisessa yrityksessä, joka arvostaa henkilökohtaista kehittymistäsi? Tibnorilla saat vastuuta ja haastavia tehtäviä jo heti alusta alkaen. Opiskelijoiden mukaan Tibnorin ilmapiiri on rento, joustava ja maanläheinen, esimiehet ovat kannustavia ja täällä on paljon mahdollisuuksia kehittää uusia taitoja. Ota seuraava askel ja aloita urasi Tibnorilla.

Kesätyöntekijät Tibnorilla

Tarvitsemme uuden sukupolven tekijöitä haastamaan ja kehittämään meitä. Palkkaamme joka vuosi kesätyöntekijöitä Seinäjoelle, Hyvinkäälle ja Järvenpäähän niin tuotannon kuin toimiston työtehtäviin. Kesätyöntekijämme tekevät hallin puolella muun muassa plasmaleikkausta tai terästuotteiden viimeistelyn työtehtäviä. Toimiston puolella työt koostuvat esimerkiksi tuotannonsuunnittelusta, kuten polttogeometrioiden piirrosta ja työvaiheiden suunnittelusta, kappaleiden sijoittelusta tai materiaalinkäytön hallinnasta.

SeAmkin opiskelija Milla, kesätyöntekijäämme Seinäjoelta

Milla työskenteli kesän 2019 Tibnorin Seinäjoen palvelukeskuksessa, ja on sen jälkeen tehnyt osa-aikaisesti töitä Tibnorille Seinäjoen ammattikorkeakoulun rakennustekniikan opintojensa ohessa. 

"Työilmapiiri täällä on rento, eikä yhtään totinen.” 
Milla työskenteli Seinäjoen yksikön plasmaleikkauksessa ja viimeistelyssä. Viimeistelyn työtehtäviin kuului muun muassa hiekkapuhallus ja rälläköiminen. Hän suosittelisi Tibnoria kesätyöpaikkana.

"Työtehtävät ovat mielekkäitä. Jos kerron haluavani oppia uutta, kuten esimerkiksi laseria tai polttoleikkausta, pääsen mitä luultavimmin kokeilemaan uudenlaisiakin tehtäviä. Mielestäni myös työturvallisuus on hyvin hoidettu."

Tehdään yhdessä toisin

Liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat