text.skipToContent text.skipToNavigation

Töihin Tibnorille - The natural choice

Liity joukkoomme

Töissä opiskelijana

“Mahdollisuus kehittyä ja saada vastuuta”

Haluaisitko työskennellä pohjoismaisessa yrityksessä, joka arvostaa henkilökohtaista kehittymistäsi? Tibnorilla saat vastuuta ja haastavia tehtäviä heti alusta alkaen. Opiskelijoiden mukaan Tibnorin ilmapiiri on rento, joustava ja maanläheinen, esihenkilöt ovat kannustavia ja yrityksessä on paljon mahdollisuuksia kehittää uusia taitoja. Ota seuraava askel ja aloita urasi Tibnorilla!

Kesätyöntekijät Tibnorilla

Tarvitsemme uuden sukupolven tekijöitä haastamaan ja kehittämään meitä. Palkkaamme joka vuosi kesätyöntekijöitä Seinäjoelle, Hyvinkäälle ja Järvenpäähän niin tuotannon kuin toimiston työtehtäviin. Kesätyöntekijämme tekevät tuotannon puolella esimerkiksi plasmaleikkausta tai terästuotteiden viimeistelyn työtehtäviä. Toimiston puolella työt koostuvat esimerkiksi tuotannonsuunnittelusta, kuten polttogeometrioiden piirrosta ja työvaiheiden suunnittelusta, kappaleiden sijoittelusta tai materiaalinkäytön hallinnasta.

Opinnäytetyöt

Tibnorille tehdään vuosittain erilaisia opinnäytetöitä, kuten diplomitöitä, pro gradu -töitä ja insinööritöitä. Opinnäytetyöprojektit ovat osa Tibnorin rekrytointiprosessia ja moni onkin jäänyt kesätöiden ja opinnäytetyön tekemisen jälkeen meille töihin. Tämä mahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden tutustua meihin samaan aikaan, kun me tutustumme sinuun.

Jami-Petteri Haarala työskenteli kesätöissä Seinäjoen yksikössä tuotannonsuunnittelussa. Hän opiskeli tuolloin konetekniikkaa Seinäjoen ammattikorkeakoulussa viimeistä vuotta. Jami-Petteri päätyi kesätöihin Tibnorille nähtyään työpaikkailmoituksen koulunsa sivuilla ja päätti laittaa hakemuksen menemään. Tibnor oli hänelle jo entuudestaan tuttu paikka, sillä hän oli aiempana kesänä työskennellyt tuotannon puolella.
 
Työtehtäviin kuului geometrioiden piirtämistä, työvaiheiden suunnittelua, johon kuuluu mm. viisteiden ja särmäyksen suunnittelua. Käytännössä kappaleen kulku tuotannossa alusta loppuun.
 
”Työskentely Tibnorilla on ollut mieluisaa, kun ympärillä on tiivis porukka kannustavia työkavereita, joiden kanssa tehdään yhteistyötä joka päivä. Jokaviikkoisissa palavereissa käydään läpi edellisen viikon tilanteita kehittymisen kannalta. Parasta Tibnorilla työskentelyssä on ollut työkavereiden tuki, jota on saanut, kun on ollut opettelemassa uusia juttuja. Vastuun saaminen itsenäistä työtä tehdessä on tuntunut myös mielekkäältä”, Jami-Petteri kertoo.
Ville Mikkonen päätyi kesätöihin Hyvinkäälle haettuaan tuoteinsinööriharjoittelijan paikkaa. Hänellä oli silloin takana ensimmäisen vuoden opiskelut Aalto-yliopistossa tuotantotalouden koulutusohjelmassa. Villellä ei ollut alun perin erityisen tarkkaa kuvaa Tibnorista yrityksenä, mutta työpaikkailmoituksen kuvaus sai hänet kiinnostumaan paikasta, erityisesti mahdollisuudet päästä oppimaan ja yhdistämään teknisiä sekä kaupallisia asioita sekä oppimaan teollisen palvelukeskuksen toiminnasta.
 
Villen työtehtäviin kuuluivat tarjouslaskenta, työohjelmien suunnittelu sekä tuotannonsuunnittelu. Hän on kokenut työskentelyn viihtyisäksi ja mielekkääksi. Annetaan ihan oikeaa vastuuta ja tekemiseen luotetaan. Tehtävissä saa toimia itsenäisesti, mutta apua tarjotaan aina kun sitä tarvitaan. Lisäksi työtehtävien vaihtelu on pitänyt mielen virkeänä.
 
”Parasta on ollut juurikin työtehtävien vaihtelu. Parhaita työkokemuksia ovat olleet isot tarjoukset, joiden laskeminen on ollut jo lähempänä projektityötä. Itselaskemiinsa tarjouksiin on myös aina hauska ”törmätä” myöhemmässä vaiheessa, esimerkiksi juuri työohjelmia suunnitellessa. Siitä tulee onnistunut fiilis, kun tarjous ollaan saatu tarttumaan”, sanoo Ville.

The natural choice

Liity nyt ja työskentele Tibnorissa

Avoimet työpaikat
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.