text.skipToContent text.skipToNavigation

Töihin Tibnorille - The natural choice

Liity joukkoomme

Töissä tuotannossa

"Mukavat työkaverit ja rento ilmapiiri"

Työntekijämme työskentelevät 14 eri teräspalvelukeskuksessa ympäri Pohjoismaita. Suomen teräspalvelukeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Seinäjoella. Työtehtävät vaihtelevat särmäyksestä, laserleikkauksesta, plasmaleikkauksesta ja polttoleikkauksesta viimeistelyn työtehtäviin, varastotyöhön tai esimerkiksi maalauslinjalla tai sinkopuhdistuslinjoilla työskentelyyn. Kaikki tämä on Tibnorin toiminnan sydän, ja jokaisen työllä on suuri vaikutus asiakkaidemme lopputuotteisiin.

Työntekijöidemme mukaan ilmapiiri Tibnorilla on rento, joustava ja maanläheinen. Meillä viihdytään ja nauretaan paljon! Lisäksi työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan. Arvostamme monitaitoisuutta ja henkilöstön kehittymistä tuetaan sekä työssä oppimisen että kouluttautumisen kautta. Meillä omaa roolia ja uraa on mahdollista kehittää eteenpäin. 

Tapaa tuotannon työntekijöitämme

 • Nina Ämmälä

  ESQ engineer
  Test
 • Mikael Etuaro

  Tuotanto
  /
 • Jani Illokoski

  Varasto
  /

The natural choice

Liity nyt ja työskentele Tibnorissa

Avoimet työpaikat
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.