text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor Oy:n Hyvinkään palvelukeskus avaa uuden tuotantolinjan loppuvuodesta 2022

Pitkien tuotteiden esikäsittely siirtyy uudelle tasolle Tibnor Oy:n Hyvinkään palvelukeskuksessa. Ensimmäisenä teräsjakelijana Suomessa Tibnor Oy on investoinut uuteen tuotantolinjaan, jolla teräsrakenteiden poraukset ja muut tyypilliset koneistustyöt tehdään sahauksen yhteydessä. Uuden tuotantolinjan käyttöönotto tapahtuu Hyvinkään palvelukeskuksessa asteittain loppuvuoden 2022 aikana.

Teräsrakentamisessa valmistuksen läpimenoaika määrittää enenevässä määrin toiminnan kilpailukyvyn. Tiukassa toimitusaikataulussa virheisiin ei ole myöskään varaa ja niitä vähennetään tehokkaimmin valmistusautomaatiota lisäämällä. Näihin haasteisiin on nyt tarjolla ratkaisu suoraan teräsjakelijalta – valmiiksi koneistetut ja määrämittaan sahatut teräspalkit.  Ratkaisun ansiosta myös asiakkaan omien resurssien käyttö tehostuu ja tuotteiden kuljetuksen aiheuttama hiilijalanjälki pienenee – korkeaa tehdaslaatua ja parantunutta työturvallisuutta unohtamatta.

Täysautomaattinen linja työstää tehokkaasti muun muassa avo- ja putkipalkit aina suurimpiin standardikokoihin asti, ja sahaa ne sitten joustavasti tarvittaviin pituuksiin. Kappaleet voidaan myös merkata ja numeroida, joka auttaa valmiiden teräsosien asennustyössä työmaalla. Työstöparametrit muodostuvat automaattisesti asiakkaan suunnitteluohjelmien DSTV-tiedostoista, jolloin reiät ja lävistykset osuvat aina suunnitelluille kohdilleen – ilman manuaalista asetusta ja työstöä.   

Tibnor Oy:n Hyvinkään palvelukeskus on erikoistunut pitkien hiiliterästuotteiden jakeluun ja esikäsittelyyn.  Teräsrakentamisen tarpeita varten palvelukeskuksella on EN 1090-2:2015+A1:2011 EXC1-EXC4 sertifikaatit.  Asiakkaiden hyödynnettävissä on markkinoiden laajin varastovalikoima pitkiä hiiliterästuotteita, jotka voidaan työstää tällä sahaporalinjalla myös sinkopuhallettuna tai korroosiopohjamaalattuna.  

Teräsrakentajat pääsevät hyödyntämään tätä uutta tuotantokonseptia Suomessa jo tämän vuoden aikana. Tibnor esittelee sen tuomia uusia esikäsittelymahdollisuuksia laajemmin myös webinaarin muodossa. Ole siis kuulolla!

Lisätiedot:

Mika Laatikainen, liiketoimintapäällikkö
mika.laatikainen@tibnor.com

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.