text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor on valmiina kevään rakentamisen sesonkiin

Kevät on kiireistä aikaa rakentamisen alalla. Kohtaamme kevään kiireen haastavissa olosuhteissa, joita kukaan ei voinut täysin ennakoida. Tibnorilla pyrimme mukautumaan Ukrainan sodan aiheuttamiin materiaalihaasteisiin parhaamme mukaan ja varmistamaan asiakkaidemme tuotteiden saatavuus mahdollisimman hyvin. Materiaalimme saatavuus on kohtuullisella tasolla myös tänä vaikeana aikana. 

Rakentamisen näkymistä kertoo Tibnorin rakentamisen myynnistä vastaava Pekka Günther: “Tibnor isona tukkurina on pystynyt hyvin vastaamaan haastavaan tilanteeseen isojen varastotasojen ansiosta. Meillä ei ole laarit tyhjinä. “

“Tibnorilla on etuna, että käytämme pääasiassa kotimaisia rakenneputkia, jotka valmistetaan SSAB:n tehtailla Hämeenlinnassa ja  Pulkkilassa. Myös teräslevyissä on pääpaino kotimaisissa tuotteissa”, kertoo Günther. 

Rakentamisessa lähdetään pääsääntöisesti liikkeelle pohjarakentamisesta, jossa tarvittavia tuotteita ovat teräspontit, tuentapalkit, juuritapit ja polttoleikkeet. Isommissa toimituksissa voimme toimittaa osan varastosta ja loput suoraan tehtaalta. Teemme yhteistoimintaa merkittävien eurooppalaisten tehtaiden kanssa. Olemme luoneet suhteemme pitkäaikaisella yhteistyöllä ja toimimme vain luotettavien kumppaneiden kanssa. 

“Tibnorilla on ilo olla mukana tänä keväänä useissa merkittävissä suomalaisissa rakennusprojekteissa. Olemme mukana sekä suoraan, että asiakkaidemme kautta lähes kaikissa suurissa teräsrakennuskohteissa. Pyrimme aina auttamaan asiakkaidemme kohteissa hyvän logistiikkamme kautta, oli tilaus suuri tai pieni. Toimimme Hangosta pohjoisimpaan kärkeen saakka”, tiivistää Günther. 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.