text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnorin verkkokauppa aukeaa pian – tilaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii

Varastotuotteiden tilaamiseen on joulukuun alussa saatavilla uusi vaihtoehto, kun avaamme nopean ja helppokäyttöisen, aina avoinna olevan verkkokauppamme.

Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä, joten voit tehdä tilauksen juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tibnorin varastotuotteet, eli kaikki maksimissaan 12 metriä pitkät tuotteet ovat saatavilla verkkokaupan valikoimasta. Olethan yhteydessä Tibnor-myyjääsi, jos tarvitset pidempiä tuotteita!

Tuotevalikoima, hinnat ja saatavuus ovat aina ajan tasalla ja lisäksi tuotteiden tarkemmat tuoteinfot ja mahdolliset asiakirjat ovat nähtävissä verkkokaupassa. Tilaussivulla voit itse optimoida tilausmääriä ja saada näin hintahyötyä.

Tilauksen lähetyksen jälkeen saat heti tilausvahvistuksen tarkastusta varten. Lähetyslistat, laskut ja materiaalitodistukset tallentuvat verkkokaupan asiakastilillesi myöhempää käyttöä varten. Asiakastilille on myös mahdollista tallentaa erilaisia ostoskoreja, mikä helpottaa usein toistuvia tilauksia.  Voit jakaa ostoskoreja myös kollegoille, jolloin kaikki saman yrityksen käyttäjät voivat hyödyntää tallennettuja ostoskoreja.

Kaikki yritykset, joilla on Tibnorin luotollinen asiakastili, voivat tehdä tilauksia verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan tarvitaan tunnukset, jotka saat käyttöösi joko ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme tai omaan Tibnor-myyjääsi. Myös verkkosivuillamme olevaan chat -ikkunaan kirjoittamalla saat meihin yhteyden. On hyvä muistaa, että oma Tibnor-myyjäsi on edelleen käytettävissäsi aina, kun tarvitset tuotteista lisätietoja tai sinulla on muuta kysyttävää!

”Voin tehdä tilauksen mistä ja milloin vain”

Suomen Putkilaser Oy:n hankinnoista vastaava Tommi Hilden on toiminut Tibnorin verkkokaupan pilottikäyttäjänä. ”Kaiken kaikkiaan tilaaminen on nopeutunut verkkokaupan myötä. Nyt voin tehdä tilauksen mihin kellonaikaan tahansa ja mistä tahansa, missä vaan on toimiva nettiyhteys. Pääsen näkemään samoin tein myös tuotteiden hinnat ja saatavuuden. Aikaisemmin lähetin tiedustelut ja tilaukset sähköpostilla ja vastauksen odottamiseen ja edes takaisin kirjoitteluun kului aikaa – nyt saan tehtyä tilauksen silloin kuin se itselleni parhaiten sopii. Tilausprosessi on nopeutunut huikeasti”, kiittelee Hilden.

”Käytän Tibnorin verkkokauppaa päivittäin. Se on todella helppokäyttöinen ja pääsin alkuun ihan ilman sen kummempia opastuksia. Jos on käyttänyt minkäänlaista verkkokauppaa, pääsee kyllä nopeasti kärryille tästäkin”, tuumaa Hilden.

Tervetuloa käyttämään verkkokauppaamme joulukuun alussa!

Tilaa silloin kun sinulle sopii

Rekisteröitymällä asiakkaaksemme, pääset tilaamaan verkkokaupan laajasta valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivana hetkenä. Rekisteröityminen on täysin maksutonta.

Rekisteröidy täällä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.