text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnorin verkkokauppa on nyt avoinna!

Tibnorin verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä, joten voit tehdä tilauksen juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupan valikoiman näet klikkaamalla sivuston yläpalkin tuoteryhmiä tai voit käyttää sivun hakutoimintoa sinulle sopivan tuotteen etsimiseen.

Verkkokaupassa tuotevalikoima, hinnat ja saatavuus ovat aina ajan tasalla ja lisäksi tuotteiden tarkemmat tuoteinfot ja mahdolliset asiakirjat ovat siellä nähtävissä. Tilaussivulla voit itse optimoida tilausmääriä ja saada näin hintahyötyä.

Tilauksen lähetyksen jälkeen saat heti tilausvahvistuksen tarkastusta varten. Lähetyslistat, laskut ja materiaalitodistukset tallentuvat verkkokaupan asiakastilillesi myöhempää käyttöä varten. Asiakastilille on myös mahdollista tallentaa erilaisia ostoskoreja, mikä helpottaa usein toistuvia tilauksia. Voit jakaa ostoskoreja myös kollegoille, jolloin kaikki saman yrityksen käyttäjät voivat hyödyntää tallennettuja ostoskoreja.

Rekisteröitymällä asiakkaaksemme, pääset tilaamaan verkkokaupan laajasta valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivana hetkenä. Rekisteröitymien onnistuu Tibnor-myyjäsi avulla mutta myös verkkosivuillamme.

Tilaa silloin kun sinulle sopii

Rekisteröitymällä asiakkaaksemme, pääset tilaamaan verkkokaupan laajasta valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivana hetkenä. Rekisteröityminen on täysin maksutonta.

Rekisteröidy täällä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.